KOBNA PUCNJAVA ODUZELA ŽIVOT MLADOM REPERU: Pucanj u glavu usmrtio ga je na licu mjesta, imao je samo 28 godina

Tijekom pucnjave u Houstonu izgubio je život reper Takeoffa (28), član poznate hip hop grupe 'Migos'

Profimedia

Američki reper Kirshnik Khari Ball (28), poznatiji kao Takeoff iz hip hop grupe 'Migos', pronađen je mrtav nakon jutarnje pucnjave u Houstonu. Svjedoci i izvori iz policije za strane medije izjavili su kako se incident dogodio oko 2.30 u noći s ponedjeljka na utorak, a navodno je ubijen nakon svađe.

Naime, svjedoci i izvori iz policije izjavili su kako je u to vrijeme zaprimljen poziv da je u kuglani '810 Billiards & Bowling Houston' upucan čovjek. Navodno su Takeoff i drugi članovi grupe 'Migos' tamo kockali, a usred igre je došlo do žestokog konflikta koji je rezultirao pucnjavom. Na kraju je Takeoffovo tijelo pronađeno s ranom od pucnja u glavu.

Profimedia 

Na društvenim mrežama dijele se snimke i fotografije s mjesta događaja, a navodno su u ovoj pucnjavi nastradale još dvije osobe no nisu preminule već imaju teže ozljede i nalaze se u bolnici. Na licu mjesta bio je i reper Quavo, no on nije ozlijeđen.

Takoeoff je tek nekoliko sati prije svoje smrti objavio fotografiju na društvenim mrežama iz iste te kuglane, ali i video u kojem se vidi kako se vozi krou Houston s Jas Princeom, koji je slavio rođendan.

Inače, Takeoff, Offset i Quavo članovi su popularne američke hip hop grupe 'Migos'. Trio su osnovali 2008. godine, a obožavaju ih slušatelji mlađe generacije.