Nives Celzijus je danas jedna od najpoznatijih Hrvatica, a mnogi smatraju kako izgleda bolje no ikad. Na sceni je već dugo, pa se tako okušala u karijeri maneknke, modela, glumice i pjevačice, a posebno je se dobro sjećamo iz dana ljubavi i braka s nogometašem Dinom Drpićem. Sada nas je jedna stara fotografija dodatno podsjetila na njihovu ljubav.

Ovaj mali fotografski vremeplov tako nas je odveo u godinu 2007., kada su Nives i Dino očekivali rođenje svog drugog djeteta, a došli su na otvorenje noćnog kluba Latino u društvu svog malog sinčića. Nives je izgledala izazovno s dubokim dekolteom, a Dino je pak na sebi imao zeleno-žutu sportsku majicu.

Nives Celzijus i Dino Drpić na otvorenju kluba Latino
PIxsell/ Zeljko Hladika 

Ovaj je par dugo žario i palio domaćom scenom, a zajedno su bili 9 godina. Kao što znamo, upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je brzo planula. Zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života. Već su se iduće godine vjenčali u Las Vegasu, a Nives je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Leonom. Tri godine kasnije dobili su i kćerkicu Taishu.

Dino Drpić i Nives Celzijus nekoć su bili IT hrvatski par
Davor Puklavec/PIXSELL 

Medeni mjesec su obavili prije vjenčanja, otputovavši u Disneyland. Sudbonosno da odlučili su izgovoriti nekonvencionalno, daleko od svih bližnjih, a Nives nije nosila bijelu vjenčanicu, već haljinu leopard uzorka. Dugu haljinu s dubokim dekolteom, načinjenu od poluprozirnog materijala, Nives je pokazala na Instagramu 15 godina kasnije.

‘Vjenčanjem nismo ništa promijenili u našoj vezi, osim što smo sada supružnici. I dalje živimo istim stilom, ali jako sam sretna što sam se vjenčala za Dineka’, rekla je tad Nives za Story.hr.

Nives je svom dragom posvetila i tetovažu na donjem dijelu trbuha na kojem je stajao natpis: 'Propiedad de Dino' odnosno 'Dinino vlasništvo'.

Dino Drpić i Nives Celzijus zajedno su dobili dvoje djece
Filip Brala/PIXSELL 

Par se više puta našao na meti govorkanja, te su mediji nekoliko puta prenosili da se njih dvoje razvode, a kao povod se spominjalo i da Drpić nije oduševljen onime što je Nives napisala u knjizi 'Gola istina'. Sve je potpirila činjenica da se nogometaš nije pojavio na promociji knjige, a Nives je tad rekla da je ostao kod kuće, 'čuvati njihovu djecu'.

Do razvoda je ipak došlo 2014., a par nije želio otkrivati razloge razlaza, no u jednom je intervjuu kasnije komentirala da su njih dvoje bolje funkcionirali kao par prije nego li su se vjenčali. Nakon braka s Dinom Nives nikad nije javno pokazivala nove muškarce u svom životu, a više puta je izjavljivala da je njen ljubavni život u mirovanju i da se ne događa ništa zanimljivo.

Par je zbog djece ostao u dobrim odnosima, a Nives je čak jednom prilikom objavila Dininu fotografiju što je privuklo puno pozornosti, no ona je već ranije rekla da su u prijateljskim odnosima.

Nives Celzijus zaručila se za nogometaša nakon 4 mjeseca veze
Sanjin Strukic/PIXSELL, Slavko Midžor / Pixsell 

‘Bez obzira na to što mi u masu situacija ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju... Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka i perioda kada smo se neizmjerno voljeli’, rekla je jednom prilikom.

Inače, Nives je u svojoj kolumni za Story.hr priznala da joj nakon razvoda nije bilo lako, iako je u javnosti često bilo percipirano kao da je.

‘Okolina nikad nije razumjela moju igru. Blago tebi, muž ti je nogometaš. Lako tebi, razvela si se od muža nogometaša. Kad si razvedenica, učestalije ti prilaze druge razvedenice i dijele osobna iskustva. Nedostaje im krizni saveznik. Kao friško razvedena, naslušala sam se briga zbog premalih alimentacija, nerazumnih ili nezainteresiranih bivših, ratova zbog imovine i djece. Uvijek sve uz zaključak - lako tebi’, piše Nives.

Nives Celzijus danas uživa u singl životu
Instagram 

'Nikad nisam bila sigurna vjeruju li da je meni zaista lako ili je to bio poziv na intimno saslušanje koje bi nas udružilo u jadu. A meni uloge žrtve nikad nisu bile opcija i nisam znala korespondirati s njihovim stanjem iznevjerenosti i uskovitlanim emocijama. Uvijek sam sa smiješkom potvrđivala lakoću svog postojanja iako razvod nikad ne bih opisivala riječima lako i blago. S tadašnjim statusom kućanice na zahtjev, bez prihoda, bez alimentacije, bez posla i naznake posla te dugovima koji nisu bili moji, ali osjećala sam odgovornost da budu pokriveni, nastavila sam igru života’, zaključila je.