O teškoj i delikatnoj temi maloljetničkog nasilja u čijem se središtu našla i njezina kći Taisha, za Story je progovorila spisateljica i pjevačica Nives Celzijus.

Intimna ispovijest Nives Celzijus za Story o zločinu nad njezinom kćeri Taishom
Robert Gašpert 

'Prije manje od godinu dana kibernetički zlostavljači pustili su videouradak neke djevojke za koju su tvrdili da sam ja. Potpuno je bilo nevažno što ne postoji nikakva sličnost osim što smo ženskog spola. I premda zbog nedostatka sličnosti kod većine video nije izazvao nikakvu reakciju, uvijek se nađu i oni zlonamjerni koji radije vjeruju ‘istini’ koja je njima poželjnija. Uo­stalom, zahvaljujući toj ciljanoj skupini, kibernetičko zlostavljanje i egzistira. I dok sam se grozila koliko smo mi žene izložene i nezaštićene, za razliku od muškaraca čiji se integritet puno rjeđe napada istim metodama, dogodilo se ono nezamislivo. Naivno vjerujemo da i zlostavljači imaju nekih skrupula. Nemaju. Samo koji mjesec nakon, isto zlo zadesilo je moju četrnaestogodišnju kćer.

Dino i ja zločin smo prijavili policiji, kao i identitet dvadesetdvogodišnje djevojke na snimci, nesvjesni kakve nas sve peripetije očekuju. Budući da video nije autentičan, na njemu nije naša kći, što znači da ne posjedujemo konkretan dokaz koji upućuje na to da je počinjeno neko kazneno djelo', otkrila je Nives u svojoj intimnoj ispovijesti.

Naime, Nives iz braka s Dinom Drpićem dobila kćer Taishu i sina Leonea (16), a s bivšim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima.

Nives Celzijus i Dino Drpić zajedno imaju sina Leonea i kći Taishu
Story arhiva 

'Strastveno pečem kolače, kekse, kuham najmanje dva ručka dnevno, za vegetarijanca i pesketarijanca, pa povremeno i nešto mesnato za bivšeg muža i vlastiti gušt jer to je moj izbor', napisala je Nives u jednoj od svojih kolumni za časopis Story. S Dinom je u vezi bila devet godina.

Upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je brzo planula. Zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života. Već su se iduće godine vjenčali u Las Vegasu, a Nives je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Leonom. Tri godine kasnije dobili su i kćer.

Nives Celzijus vjenčala se za Dinu Drpića u leopard haljini
Filip Brala/PIXSELL 

Medeni mjesec su obavili prije vjenčanja, otputovavši u Disneyland. Sudbonosno da odlučili su izgovoriti nekonvencionalno, daleko od svih bližnjih, a Nives nije nosila bijelu vjenčanicu, već haljinu leopard uzorka. Dugu haljinu s dubokim dekolteom, načinjenu od poluprozirnog materijala, Nives je pokazala na Instagramu 15 godina kasnije.

‘Vjenčanjem nismo ništa promijenili u našoj vezi, osim što smo sada supružnici. I dalje živimo istim stilom, ali jako sam sretna što sam se vjenčala za Dineka’, rekla je tad Nives za Story.hr.

Dino Drpić i Nives Celzijus velika su podrška kćeri Taishi
Story arhiva 

Nives je svom dragom posvetila i tetovažu na donjem dijelu trbuha na kojem je stajao natpis: 'Propiedad de Dino' odnosno 'Dinino vlasništvo'.

Nives Celzijus posvetila je zanimljivu tetovažu Dini Drpiću
Slavko Midzor/PIXSELL 

Par se više puta našao na meti govorkanja, te su mediji nekoliko puta prenosili da se njih dvoje razvode, a kao povod se spominjalo i da Drpić nije oduševljen onime što je Nives napisala u knjizi Gola istina. Sve je potpirila činjenica da se nogometaš nije pojavio na promociji knjige, a Nives je tad rekla da je ostao kod kuće, 'čuvati njihovu djecu'.

Nives Celzijus i Dino Drpić razveli su se 2014. godine
Story arhiva 

Do razvoda je ipak došlo 2014., a par nije želio otkrivati razloge razlaza, no u jednom je intervjuu kasnije komentirala da su njih dvoje bolje funkcionirali kao par prije nego li su se vjenčali. Nakon braka s Dinom Nives nikad nije javno pokazivala nove muškarce u svom životu, a više puta je izjavljivala da je njen ljubavni život u mirovanju i da se ne događa ništa zanimljivo.

U galeriji pogledajte više fotografija Dine Drpića i Nives Celzijus.

Story arhiva Nives Celzijus i Dino Drpić zajedno su dobili dvoje djece