Donedavno najplaćenija britanska manekenka Cara Delevingne u posljednje vrijeme šokira svojim ponašanjem, ali i izgledom. Nedavno je viđena kako u zapuštenom izdanju, bosa i raščupana, sjedi na cesti i telefonira, a izgledala je kao da je pod utjecajem opijata. Od tada ne prestaje zabrinutost javnosti za njezino stanje.

Naime, Cara se dugi niz godina bori s psihičkim problemima, a zna se i kako u njezinoj obitelji postoji povijest droge. Njezina majka je narkomanka dugi niz godina, a sada se prijatelji i fanovi manekenke brinu kako je i ona završila u paklu heroina. S obzirom na to u kakvim se stanjima u posljednje vrijeme pojavljivala, to više nikoga ne bi ni čudilo.

Cara Delevingne zabrinula je svojim izgledom
Profimedia 

Pisalo se tako posljednjih tjedana kako ju je obitelj napustila te kako su joj prijatelji nekoliko puta pokušali pomoći i odvesti je na rehabilitaciju – no bezuspješno. Čak je i najbolja prijateljica menekenke, glumica Margot Robbie viđena kako plače nakon što je izlazila iz Carine kuće, a svi su odmah pomislili kako plače jer je zabrinuta za prijateljicu.

Cara Delevingne u prvom izlasku nakon objave skandaloznih fotografija
Profimedia 

Sada se nakon svega Cara napokon po prvi puta nakon objave šokantnih fotografija na kojima izgleda kao beskućnica pojavila u javnosti i to na pariškom Tjednu mode. Ljepotica je viđena kako hoda zračnom lukom s maskom na licu i kapom na glavi, a nosila je matching outfit kariranog printa. Iako bi ju rijetko tko ovako 'zakamufliranu' u odjeću prepoznao, paparazzima je to naravno pošlo za rukom.

Cara Delevingne na pariškom tjednu mode
Profimedia 

Ovog puta Cara je izgledala malo bolje te je mogla kontrolirati pokrete, što na zadnjem svom pojavljivanju u javnosti nije mogla, pa je jedva stajala na nogama. Tko zna, možda se malo sabrala ili je shvatila da treba promijeniti stil života.

Još fotografija Care kroz godine pogledajte u našoj fotografiji. 

Instagram, Profimedia Cara Delevingne tijekom godina je bila u vezama i s muškarcima i sa ženama