Alec Baldwin (64) dobio je prošlog mjeseca sedmo zajedničko dijete s 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, a u svom najnovijem pojavljivanju u javnosti otkrio je kako sve uspijeva posložiti u svom životu.

Naime, glumačka legenda je snimljena prošle nedjelje u New Yorku sa sinovima Rafaelom (6), Leonardom (5) i Romeom (4). Šetao je u društvu djece, a imao je pomoć dvije dadilje koje se nisu ranije pojavljivale s njim i suprugom.

Alec Baldwin s djecom i dadiljama
Profimedia 

One su pazile na Alecove sinove dok je on razgovarao na mobitel. No posvetio im se kada su stigli u restoran na pizzu. Izgledao je opet ispijeno i umorno, no osim djece, Baldwina je sigurno izmorila teška godina koja je iza njega.

Naime, prošlo je točno godina danu otkad je glumac na setu filma slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins, a tim povodom na Instagramu je objavio njenu fotografiju sa seta, te kratko poručio: 'Na današnji dan'. Hejteri su ga napali u komentarima da je besraman i odvratan, te da ne mogu vjerovati da je mislio da je dobra ideja objaviti ovakvu fotografiju.

Halyna Hutchins ju bijena na setu
Profimedia 

Također, neki su mu poručili kako bi trebao biti u zatvoru, a ne sa svojom obitelji koji svako malo proširuje, zbog čega su on i supruga stekli reputaciju da su opsjednuti bebama.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u njegovu obranu te poručili kako mu sigurno nije lako živjeti s činjenicom da je ugasio život nečijoj kćeri, majci i supruzi.

A dok omraženi Baldwin fizički propada, njegova supruga blista, te se pohvalila kako se vratila na treninge. Hilaria je instruktorica joge, a oduvijek je bila poznata po besprijekornoj liniji.

Koliko se Baldwin promijenio posljednjih godinu dana, pogledajte u galeriji.

Profimedia Kako je propao Alec Baldwin?