Alec Baldwin (64) i njegova 26 godina mlađa supruga Hilaria Baldwin često su na meti kritika zbog 'opsjednutosti bebama', a prije nekoliko dana su dobili sedmo zajedničko dijete.

'Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna. Ilaria Catalina Irena. 22.9.2022. 3 kilograma. Obje smo sretne i zdrave. Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Puno ljubavi svima vama. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest', napisala je Hilaria na Instagramu uz video s kćeri.

Dok su neki čestitali supružnicima na novoj prinovi, ostali su ih napali zbog odabira imena i kritike su se proširile po društvenim mrežama.

'Lažno španjolsko ime majke rođene u Bostonu', 'Hilaria i Alec Baldwin dobili su svoje sedmo dijete. Ni jedno američko ime, čak ni srednje ime', 'Gluma supruge Aleca Baldwina da je Španjolka je tako ludo. Promijenila je svoje ime iz Hillary u Hilaria, nazvala svih svojih sedmero djece imenima sa španjolskim korijenima, pretvarala se da je zaboravila englesku riječ za 'krastavac', lažirala naglasak. Umjesto toga trebala bi promijeniti ime u smiješna', dio je komentara.

Par uz tek rođenu kćer ima i kćeri Carmen (8) i Marie Lucie (1), koju su dobili preko surogat majke, te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (2) dok Alec još iz prošlog braka s Kim Basinger ima kćer Ireland (26). 

Kritike na račun imena idu prvenstveno Hilariji koja je ranije uhvaćena u lažima.

Hilaria i Alec Baldwin u braku od lipnja 2012.
Instagram (@hilariabaldwin) 

Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španjolskoj i da nije Amerikanka. Hilaria je godinama ponosno isticala svoje korijene iz ove europske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španjolske riječi i fraze.

No onda je jedna žena krajem 2020. godine na Twitteru napisala: 'Zadivljujuće je kako se Hilariji Baldwin svih ovih godina dalo pretvarati da je iz Španjolske. Ne razumijem zašto laže da je živjela tamo i da je porijeklom od tamo?', što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili su snimke u kojima gospođa Baldwin priča o tome kako je rođena u Španjolskoj i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji je inscenirala da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica te joj dodijelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilaria je priznala da je lagala.

Podsjetimo, Alec i Hilaria su se vjenčali 30. lipnja 2012. nakon što nešto više od godinu dana veze. Njihov sudbonosni susret se dogodilo u veljači 2011., a Alec je bio taj koji je zamijetio Hilariju u restoranu u New Yorku. Instruktorica joge je otkrila da je glumac oklijevao u odluci hoće li joj prići.

'Stajala sam uz vrata sa svojim prijateljima kada je došao do nas i uzeo moju ruku pa mi rekao: 'Sigurno te poznajem'', otkrila je Hilaria u intervjuu za The New York Times. Baldwin joj je potom dao broj mobitela, a iako je bila prvo nesigurna, ona ga je uskoro nazvala i dogovorili su spoj.

Instruktorica joge je otkrila i da je Alec bio jako pristojan te da su dugo čekali do svog prvog poljupca. 'Šest tjedana se rukovao sa mnom. Imali bismo najromantičnije spojeve uz večeru i onda bi me ostavio kod moje kuće te se rukovao sa mnom', ispričala je za magazin Beach.

Priznala je i da prvo nije znala želi li da mu ona bude djevojka ili samo prijateljica. Ipak, uskoro joj je otkrio romantične namjere, a nakon pet mjeseci su uselili skupa. U travnju 2012. je Alec zaprosio Hilariju i dva mjeseca kasnije su se vjenčali u katedrali u New Yorku.

U kolovozu sljedeće godine par je dočekao prvo zajedničko dijete, kćer Carmen Gabrielu, a potom su povećavali svoju obitelj te sad očekuju već sedmo dijete. Alec i Hilaria su 2020. dobili sina Eduarda i već šest mjeseci kasnije kćer Marie Luciju preko surogat majke što u početku nisu htjeli potvrditi.

Zbog velike želje za djecom mnogi su napadali par i nazivali ih opsjednutima bebama, a instruktorica joge je rekla da je zapravo kriv glumac. Naime, prisjetila se njihova upoznavanja i izlazaka te je otkrila da ju je ispitivao želi li djecu što joj je bilo smiješno.

'Bilo je smiješno jer kad smo se prvi put sreli htio je biti siguran da želim imati djecu. Tek sam bila napunila 27 godina. Šest tjedana smo izlazili i on bi se samo rukovao sa mnom. Nije me želio ni poljubiti! I onda bi mi rekao: 'Želiš li imati djecu? U dobi sam u kojoj moram biti ozbiljan s osobom s kojom hodam i moram staviti sve svoje karte na stol i reći što želim', ispričala je Hilaria za Us Weekly.

Svojedobno je otkrila i da joj se sviđa imati veliku obitelj jer je okružena s puno ljubavi. 'Kažu da kad imaš jedno dijete, misliš: 'Nikada ne bih mogao voljeti drugu osobu onoliko koliko volim ovo dijete.' Onda imaš još jednu i shvatiš da možeš. I to se ne mijenja jer imate sve više i više i više', objasnila je za People.

No istaknula je da će jednom prestati s proširivanjem svoje obitelji, a Alec je u travnju odgovorio na prozivke. 'Ljudi pitaju zašto. Evo zašto. Biti roditelj je vrhunsko putovanje', objasnio je uz video svoje kćerkice Lucije.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Alec i Hilaria Baldwin su zajedno od 2011. te očekuje sedmo zajedničko dijete