Alec Baldwin i supruga Hilaria postali su roditelji. Inače, Hilaria je početkom travnja podijelila da već zna spol svoje bebe, ali nije ga htjela otkriti iz dva razloga - rodne neutralnosti te dva pobačaja koja je imala 2019. godine. Zbog velike želje za djecom mnogi su napadali par i nazivali ih opsjednutima bebama, a instruktorica joge je rekla da je zapravo kriv glumac. Naime, prisjetila se njihova upoznavanja i izlazaka te je otkrila da ju je ispitivao želi li djecu što joj je bilo smiješno. 

Svojedobno je otkrila i da joj se sviđa imati veliku obitelj jer je okružena s puno ljubavi. 'Kažu da kad imaš jedno dijete, misliš: 'Nikada ne bih mogao voljeti drugu osobu onoliko koliko volim ovo dijete.' Onda imaš još jednu i shvatiš da možeš. I to se ne mijenja jer imate sve više i više i više', objasnila je.

'Toliko vas se pita što nosim… Znam i reći ću vam, ali čekam dvije stvari. Izgubila sam bebu s 4 mjeseca 2019. (možda se neki od vas sjećaju). Svakodnevno razmišljam o njoj i razumijem da majčinstvo ima svoju svijetlu i tamnu stranu. Ali pričekat ću dok ne prođem točku u kojoj sam izgubila kćer', napisala je Hilaria na Instagramu.

'S obzirom na sve predrasude koje trenutno vidim u ovoj zemlji, moram zastati i dobro razmisliti i potražiti savjete. Toliko me boli vidjeti da se ljudi ocrnjuju i maltretiraju i ne uključuju samo zato što su to što jesu. Mirni, ljubazni, lijepi ljudi', dodala je.

Hilaria i Alec Baldwin dobili dijete
Instagram (@hilariabaldwin) 

Prije rođenja otkrila je i spol. 'Uvijek mi je bilo zabavno i smisleno saznati koji je spol moje bebe, ali kako rastem i učim, želim to učiniti malo drugačije. Što će našu bebu učiniti voljenom, cijelom osobom? Što je važno? Zašto će se osjećati viđeno, slobodno i ponosno?', započela je Hilaria uz video na Instagramu.

'Možda ništa što možemo definirati. Možemo je samo ohrabrivati, slušati, dijeliti joj svoja iskustva i učiti od nje. Možemo joj pružiti što bolji život, ali na našoj bebi je da otkrije vlastitu, jedinstvenu sebe', napisala je pa nadodala da dijeli nade i želje svoje obitelji.

'Ohrabrenje i savjete za našu prinovu. Osjećam toliku radost promatrajući tu djecu, koja su ispunjena ljubavlju i najjednostavnijom, najljubaznijom mudrošću', dodala je.

Na kraju videa, u kojem njezina djeca i suprug Alec šalju poruku nadolazećem članu obitelji, Hilaria izgovara 'Mojoj kćeri', čime objavljuje da očekuju djevojčicu.

Ilaria Catalina Irena Baldwin rođena je 22. rujna. 'Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna. I ona i ja smo sretne i zdrave. Njezina braća i sestre provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest', napisala je Hilaria.

Inače, par sada ima sedmero djece - Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (5), Romea (4), Eduarda (2) te Mariju Luciju (1). Alec s bivšom suprugom Kim Basinger ima i kćerku Ireland (26).

Više fotografija Aleca i Hilarije pogledajte u galeriji.

Profimedia Alec i Hilaria Baldwin su zajedno od 2011. te očekuje sedmo zajedničko dijete