Alec Baldwin (64) i 26 godina mlađa Hilaria Baldwin jedan su od slavnih parova koji 'podižu prašinu', a mnogima je čudna njihova opsjednutost velikom obitelji.

Par očekuje njihovo sedmo dijete i otkrili su da će biti djevojčica dok od ranije imaju kćeri Carmen (8) i Marie Lucie (1), koju su dobili preko surogat majke te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (2).

Par se vjenčao 30. lipnja 2012. nakon što nešto više od godinu dana veze. Njihov sudbonosni susret se dogodilo u veljači 2011., a Alec je bio taj koji je zamijetio Hilariju u restoranu u New Yorku. Instruktorica joge je otkrila da je glumac oklijevao u odluci hoće li joj prići.

'Stajala sam uz vrata sa svojim prijateljima kada je došao do nas i uzeo moju ruku pa mi rekao: ''Sigurno te poznajem'', otkrila je Hilaria u intervjuu za The New York Times. Baldwin joj je potom dao broj mobitela, a iako je bila prvo nesigurna, ona ga je uskoro nazvala i dogovorili su spoj.

Instruktorica joge je otkrila i da je Alec bio jako pristojan te da su dugo čekali do svog prvog poljupca. 'Šest tjedana se rukovao sa mnom. Imali bismo najromantičnije spojeve uz večeru i onda bi me ostavio kod moje kuće te se rukovao sa mnom', ispričala je za magazin Beach.

Priznala je i da prvo nije znala želi li da mu ona bude djevojka ili samo prijateljica. Ipak, uskoro joj je otkrio romantične namjere, a nakon pet mjeseci su uselili skupa. U travnju 2012. je Alec zaprosio Hilariju i dva mjeseca kasnije su se vjenčali u katedrali u New Yorku.

Alec Baldwin i Hilaria Thomas vjenčali su se u lipnju 2012
Profimedia 

U kolovozu sljedeće godine par je dočekao prvo zajedničko dijete, kćer Carmen Gabrielu, a potom su povećavali svoju obitelj te sad očekuju već sedmo dijete. Alec i Hilaria su 2020. dobili sina Eduarda i već šest mjeseci kasnije kćer Marie Luciju preko surogat majke što u početku nisu htjeli potvrditi. 

Zbog velike želje za djecom mnogi su napadali par i nazivali ih opsjednutima bebama, a instruktorica joge je rekla da je zapravo kriv glumac. Naime, prisjetila se njihova upoznavanja i izlazaka te je otkrila da ju je ispitivao želi li djecu što joj je bilo smiješno.

'Bilo je smiješno jer kad smo se prvi put sreli htio je biti siguran da želim imati djecu. Tek sam bila napunila 27 godina. Šest tjedana smo izlazili i on bi se samo rukovao sa mnom. Nije me želio ni poljubiti! I onda bi mi rekao: 'Želiš li imati djecu? U dobi sam u kojoj moram biti ozbiljan s osobom s kojom hodam i moram staviti sve svoje karte na stol i reći što želim', ispričala je Hiaria za Us Weekly.

Svojedobno je otkrila i da joj se sviđa imati veliku obitelj jer je okružena s puno ljubavi. 'Kažu da kad imaš jedno dijete, misliš: 'Nikada ne bih mogao voljeti drugu osobu onoliko koliko volim ovo dijete.' Onda imaš još jednu i shvatiš da možeš. I to se ne mijenja jer imate sve više i više i više', objasnila je za People.

No istaknula je da će jednom prestati s proširivanjem svoje obitelji, a Alec je u travnju odgovorio na prozivke. 'Ljudi pitaju zašto. Evo zašto. Biti roditelj je vrhunsko putovanje', objasnio je uz video svoje kćerkice Lucije.

Inače, Hilaria je kroz godine izazivala razne reakcije svojim izjavama, a svojedobno je progovorila o informaciji da ju je Alec ušutkivao dok je rađala. Podijelila je na Instagramu članak s naslovom: ‘Kad mi je suprug rekao da se stišam dok sam imala trudove, znala sam da je naš brak gotov’, a onda ga je objašnjavala.

Alec Baldwin i Hilaria Thomas upoznali su u restoranu
Story 

‘Alec me utišao dok sam bila trudna s Rafaelom. Razgovarao je s nekim telefonom i rekao mi da se malo stišam. Čim je to izgovorio, shvatio je da zvuči kao seronja. Ostala sam u braku i s njim dobila još 522 djeteta. Pustim ga da uđe tek nakon što mi daju epiduralnu. Poštedjet ću vas zasad detalja svoje reakcije, ali to se više nikad nije ponovilo’, poručila je.

Hilaria je dugo vremena i meta ruganja zbog laži u kojoj su je uhvatili. Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španjolskoj i da nije Amerikanka. Hilaria je godinama ponosno isticala svoje korijene iz ove europske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španjolske riječi i fraze.

No onda je jedna žena krajem 2020. godine na Twitteru napisala: 'Zadivljujuće je kako se Hilariji Baldwin svih ovih godina da pretvarati da je iz Španjolske. Ne razumijem zašto laže da je živjela tamo i da je porijeklom od tamo?', što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili su snimke u kojima gospođa Baldwin priča o tome kako je rođena u Španjolskoj i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji inscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica te joj dodijelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilaria je priznala da je lagala.

Kada je u listopadu prošle godine na setu filma 'Rust' stradala snimateljica Halyna Hutchins ponovno se pričalo o Hilariji i njezinom ponašanju dok je Alec davao izjave za medije. Naime, ona se stalno ubacivala dok je on pokušavao reći što ima i javnost ju je nazivala 'očajnicom željne pozornosti'.

Profimedia Alec i Hilaria Baldwin su zajedno od 2011. te očekuje sedmo zajedničko dijete