Alec Baldwin (64) nedavno je dobio sedmo zajedničko dijete s 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, a čini da je to ostavilo traga na njemu.

Glumac je snimljen ovog četvrtka u New Yorku s Hilarijom kada su stigli u svoj stan u New Yorku. Dok je ona blistala i nije skidala osmijeh s lica gurajući, Alec je izgledao jako umorno.

Alec Baldwin izgleda umorno
Profimedia 

Kasnije su snimljeni i u šetnji s djecom kada se opet mogla primijetiti njihova razlika u raspoloženju. Hilaria, koja je instruktorica joge, se pohvalila i na Instagramu da se vratila treninzima kao i nakon svake trudnoće i dobila je mnoštvo komplimenata. 

'Seksi mama', 'Tako si inspirativna', 'Nikad nisam vidjela nijednu mamu da se vrati tako brzo u formu kao ti. Kladim se da nemaš ni strije', poručili su joj pratitelji.

Na Baldwina je vjerojatno utjecala i nagodba s obitelji direktorice fotografije Halyne Hutchins koju je ubio u listopadu 2021. revolverom na snimanju vesterna 'Rust'. Sam glumac je objavio vijest o tome.

Hilaria Baldwin blista nakon rođenja sedmog djeteta
Profimedia 

'Zahvalan sam svima koji su pridonijeli rješenju tog tragičnog i bolnog događaja', obavijestio je na Instagramu o nagodbi. Nije poznato oko kojeg su se iznosa dogovorili, ali obitelj Hutchins je nakon tog poteza povukla svoju civilnu tužbu protiv Baldwina.

Inače, Alec je sa suprugom krajem rujna dobio njihovo sedmo zajedničko dijete, a ona je objavila sretnu vijest na Instagramu.

'Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna. Ilaria Catalina Irena. 22.9.2022. 3 kilograma. Obje smo sretne i zdrave. Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Puno ljubavi svima vama. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest', napisala je Hilaria na Instagramu uz video s kćeri.

Hilaria i Alec Baldwin imaju zajedno sedmero djece
Profimedia 

Dok su neki čestitali supružnicima na novoj prinovi, ostali su ih napali zbog odabira imena i kritike su se proširile po društvenim mrežama.

'Lažno španjolsko ime majke rođene u Bostonu', 'Hilaria i Alec Baldwin dobili su svoje sedmo dijete. Ni jedno američko ime, čak ni srednje ime', 'Gluma supruge Aleca Baldwina da je Španjolka je tako ludo. Promijenila je svoje ime iz Hillary u Hilaria, nazvala svih svojih sedmero djece imenima sa španjolskim korijenima, pretvarala se da je zaboravila englesku riječ za 'krastavac', lažirala naglasak. Umjesto toga trebala bi promijeniti ime u smiješna', dio je komentara.

Par uz tek rođenu kćer ima i kćeri Carmen (8) i Marie Lucie (1), koju su dobili preko surogat majke, te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (2) dok Alec još iz prošlog braka s Kim Basinger ima kćer Ireland (26).

Kritike na račun imena idu prvenstveno Hilariji koja je ranije uhvaćena u lažima.

Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španjolskoj i da nije Amerikanka. Hilaria je godinama ponosno isticala svoje korijene iz ove europske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španjolske riječi i fraze.

No onda je jedna žena krajem 2020. godine na Twitteru napisala: 'Zadivljujuće je kako se Hilariji Baldwin svih ovih godina dalo pretvarati da je iz Španjolske. Ne razumijem zašto laže da je živjela tamo i da je porijeklom od tamo?', što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili su snimke u kojima gospođa Baldwin priča o tome kako je rođena u Španjolskoj i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji je inscenirala da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica te joj dodijelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilaria je priznala da je lagala.

Podsjetimo, Alec i Hilaria su se vjenčali 30. lipnja 2012. nakon što nešto više od godinu dana veze. Njihov sudbonosni susret se dogodilo u veljači 2011., a Alec je bio taj koji je zamijetio Hilariju u restoranu u New Yorku. Instruktorica joge je otkrila da je glumac oklijevao u odluci hoće li joj prići.

'Stajala sam uz vrata sa svojim prijateljima kada je došao do nas i uzeo moju ruku pa mi rekao: 'Sigurno te poznajem'', otkrila je Hilaria u intervjuu za The New York Times. Baldwin joj je potom dao broj mobitela, a iako je bila prvo nesigurna, ona ga je uskoro nazvala i dogovorili su spoj.

Instruktorica joge je otkrila i da je Alec bio jako pristojan te da su dugo čekali do svog prvog poljupca. 'Šest tjedana se rukovao sa mnom. Imali bismo najromantičnije spojeve uz večeru i onda bi me ostavio kod moje kuće te se rukovao sa mnom', ispričala je za magazin Beach.

Priznala je i da prvo nije znala želi li da mu ona bude djevojka ili samo prijateljica. Ipak, uskoro joj je otkrio romantične namjere, a nakon pet mjeseci su uselili skupa. U travnju 2012. je Alec zaprosio Hilariju i dva mjeseca kasnije su se vjenčali u katedrali u New Yorku.

Više fotografija Aleca i Hilarije pogledajte u galeriji. 

Profimedia Alec i Hilaria Baldwin su zajedno od 2011. te očekuje sedmo zajedničko dijete