Alec Baldwin (64) dobio je prošlog mjeseca sedmo zajedničko dijete s 26 godina mlađom suprugom Hilarijom, a u svom najnovijem pojavljivanju u javnosti otkrio je kako sve uspijeva posložiti u svom životu.

Naime, glumačka legenda je snimljena prošle nedjelje u New Yorku sa sinovima Rafaelom (6), Leonardom (5) i Romeom (4). Šetao je u društvu djece, a imao je pomoć dvije dadilje koje se nisu ranije pojavljivale s njim i suprugom.

Alec Baldwin s djecom
Profimedia 

One su pazile na Alecove sinove dok je on razgovarao na mobitel. No posvetio im se kada su stigli u restoran na pizzu. Izgledao je opet umorno što su mnogi primijetili u posljednje vrijeme.

Inače, Baldwin je nedavno snimljen u New Yorku s Hilarijom kada su stigli u svoj stan u New Yorku. Dok je ona blistala i nije skidala osmijeh s lica gurajući, Alec je izgledao jako umorno.

Kasnije su snimljeni i u šetnji s djecom kada se opet mogla primijetiti njihova razlika u raspoloženju. Hilaria, koja je instruktorica joge, se pohvalila i na Instagramu da se vratila treninzima kao i nakon svake trudnoće i dobila je mnoštvo komplimenata.

Alec Baldwin ima sedmero zajedničke djece s Hilarijom Baldwin
Profimedia 

'Seksi mama', 'Tako si inspirativna', 'Nikad nisam vidjela nijednu mamu da se vrati tako brzo u formu kao ti. Kladim se da nemaš ni strije', poručili su joj pratitelji.

Na Baldwina je vjerojatno utjecala i nagodba s obitelji direktorice fotografije Halyne Hutchins koju je ubio u listopadu 2021. revolverom na snimanju vesterna 'Rust'. Sam glumac je objavio vijest o tome.

'Zahvalan sam svima koji su pridonijeli rješenju tog tragičnog i bolnog događaja', obavijestio je na Instagramu o nagodbi. Nije poznato oko kojeg su se iznosa dogovorili, ali obitelj Hutchins je nakon tog poteza povukla svoju civilnu tužbu protiv Baldwina.

Hilaria i Alec Baldwin imaju zajedno sedmero djece
Profimedia 

Podsjetimo, Alec je sa suprugom krajem rujna dobio njihovo sedmo zajedničko dijete, a ona je objavila sretnu vijest na Instagramu.

'Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna. Ilaria Catalina Irena. 22.9.2022. 3 kilograma. Obje smo sretne i zdrave. Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Puno ljubavi svima vama. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest', napisala je Hilaria na Instagramu uz video s kćeri.

Dok su neki čestitali supružnicima na novoj prinovi, ostali su ih napali zbog odabira imena i kritike su se proširile po društvenim mrežama.

Alec Baldwin izgleda umorno
Profimedia 

'Lažno španjolsko ime majke rođene u Bostonu', 'Hilaria i Alec Baldwin dobili su svoje sedmo dijete. Ni jedno američko ime, čak ni srednje ime', 'Gluma supruge Aleca Baldwina da je Španjolka je tako ludo. Promijenila je svoje ime iz Hillary u Hilaria, nazvala svih svojih sedmero djece imenima sa španjolskim korijenima, pretvarala se da je zaboravila englesku riječ za 'krastavac', lažirala naglasak. Umjesto toga trebala bi promijeniti ime u smiješna', dio je komentara.

Par uz tek rođenu kćer ima i kćeri Carmen (8) i Marie Lucie (1), koju su dobili preko surogat majke, te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (4) i Eduarda (2) dok Alec još iz prošlog braka s Kim Basinger ima kćer Ireland (26).

Kritike na račun imena idu prvenstveno Hilariji koja je ranije uhvaćena u lažima.

Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španjolskoj i da nije Amerikanka. Hilaria je godinama ponosno isticala svoje korijene iz ove europske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španjolske riječi i fraze.