RODITELJIMA JE KUPIO KUĆU: Gvardiol otkrio svoj tip djevojke i koje tri poznate dame su mu najljepše

Nogometaš Joško Gvardiol je Robertu Knjazu ‘otvorio dušu’ pa je progovorio o karijeri, ali i privatnom životu.

Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, koji trenutačno igra za njemački RB Leipzig, gostovao je u HRT-ovoj emisiji 'Knjaz kod vatrenih'. Tom prilikom je voditelju Robertu Knjazu ‘otvorio dušu’ pa je progovorio o karijeri, ali i o privatnom životu. Tako je otkrio što je napravio od prve plaće kada je potpisao za RB Leipzig.

Joško Gvardiol u emisiji Roberta Knjaza  YouTube

Počastio sam roditelje kućom! Otvorio sam oglasnik i neka biraju, haha! Kuća u okolici Zagreba, mama ima svoj vrt i mir. Ima sad neke domaće cikle pa mi nudi da mi pošalje. Mama se, dok smo odrastali, bavila sestrama, a tata se brinuo o meni. Tko je bio stroži? Mama! Uh, kad bi doletjela, ne znaš ni odakle ni što te snašlo, haha!’, ispričao je nogometaš.

Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Također, priznao je da mu samački život nekad ne odgovara.

Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj’, rekao je bivši igrač Dinama.

20-godišnjak je progovorio i o ljubavnim ponudama.

'Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil', poručio je.

Goran Stanzl/PIXSELL 

'Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji!', dodao je.

Otkrio je i koje su mu tri najljepše poznate dame.

Angelina Jolie, Shakira i Jennifer Lopez’, smatra Zagrepčanin kojeg na Instagramu prati preko 100 tisuća fanova s kojima uglavnom dijeli fotografije s nogometnog terena.