UŽIVAJU NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI: Marin Čilić fotografijama otkrio gdje je otputovao sa suprugom Kristinom

Marin Čilić je objavio fotografiju na kojoj on i supruga Kristina šetaju te se drže za ruke.

Instagram

Jedan od naših najboljih tenisača, Marin Čilić, 'skoknuo' je do Maldiva sa suprugom Kristinom. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj šetaju te se drže za ruke.

Golupčići borave u luksuznom resortu Anantara Kihavah koji slovi kao jedan od najegzotičnijih. Također, tenisač je fotografijama otkrio kako uživaju u lokalnim delicijama.

'Uživajte u zasluženom odmoru', 'Moj najdraži sportaš', pisali su pratitelji na društvenoj mreži..

Instagram 

Supružnici Čilić imaju sina Balda i Vitu, a vjenčali su se 2018. u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin. Lijepu i talentiranu Kristinu tenisač je upoznao 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Profimedia 

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Marin je o supruzi i djeci prošle godine progovorio u intervjuu za Story.

Instagram 

'Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže', ispričao je tenisač.