U New Yorku je održana gala teniska večera pod nazivom 'Taste of Tennis', a supružnici Ćilić bili su prava senzacija. Među okupljenima bila je i glumica Eva Longoria. 

Kristina je odabrala crne hlače i košulju te ružičasti grudnjak kojeg je ukomponirala s ružičastim MACH & MACH štikle na petu. Cijena takvih iznosi 919 eura. Marin je odjenuo bijelu košulju uz plave traperice te smeđe ležerne cipele.

Marin Čilić i Kristina Čilić
Profimedia 

Supružnici Čilić imaju sina Balda i Vitu, a vjenčali su se 2018. u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin. Lijepu i talentiranu Kristinu tenisač je upoznao 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Tenisač nerijetko objavljuje privatne fotografije i ističe koliko mu znači njegova obitelj.

Marin je o supruzi i djeci prošle godine progovorio u intervjuu za Story.

Marin Čilić i Kristina Čilić vjenčali su se 2018.
Vedran Tolić 

'Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže', ispričao je tenisač.

Otkrio je i kakvi su njegovi sinovi.

'Baldo je presladak stariji brat, nadamo se da će tako i ostati. Mora početi dan ljubljenjem brata u kosicu i tek tada kreće sve ostalo. Po­nekad se osjeti dašak ljubomore, ali to brzo prođe. Vidjet ćemo kad Vito malo naraste i kad počne borba za igračke', rekao je Čilić.

Više fotografija Marina i supruge pogledajte u galeriji.

Instagram Marin Čilić i Kristina Milković