Nakon što je prije nekoliko dana izgubio u polufinalu Roland Garrosa, naš proslavljeni tenisač Marin Čilić odlučio je ostati u Parizu i odmoriti se sa svojom obitelji.

Tenisač je na Instagramu objavio dvije slatke fotografije sa suprugom i sinčićima i pokazao kako uživaju u francuskoj metropoli.

Na jednoj se fotografiji vidi kako šeću ulicom pri čemu njegova supruga Kristina u kolicima gura njihovog mlađeg sinčića Vitu, a Marin starijeg Balda nosi na ramenima.

‘Vrijeme za obitelj’, dodao je Marin na fotografiju.

Marin Čilić i Kristina Čilić s djecom u Parizu
Instagram 

Druga fotografija prikazuje Marinovog sinčića kako hoda prema Eiffelovom tornju.

‘Istraživanje grada kroz njegove oči’, napisao je ponosni tata.

Podsjećamo, Marin ne skriva da mu je supruga Kristina najveća podrška u svemu. Par se upoznao 2008.u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav. Vjenčali su se 2018. u Cavtatu nakon osam godina veze. Imaju dvoje zajedničke djece, sinčiće Balda i Vitu.

Marin je o supruzi i djeci prošle godine progovorio u intervjuu za Story.

Marin Čilić s obitelji u Parizu
Instagram 

'Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Kiki se zaista divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka. Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao (ima tvrtku u Monaku koja se bavi savjetovanjem u području ljudskih resursa), a u Zakladi Marin Čilić je također jako aktivna. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže', ispričao je tenisač.

Otkrio je i kakvi su njegovi sinovi.

'Baldo je presladak stariji brat, nadamo se da će tako i ostati. Mora početi dan ljubljenjem brata u kosicu i tek tada kreće sve ostalo. Po¬nekad se osjeti dašak ljubomore, ali to brzo prođe. Vidjet ćemo kad Vito malo naraste i kad počne borba za igračke', rekao je Čilić.

Više fotografija Marina i supruge pogledajte u galeriji: 

Instagram Marin Čilić i Kristina Milković