NA NJEGA PADAJU DIVE: Od bivšeg koji ju je varao bila je puno ljepša, a sad ljubi 'najzgodnijeg ružnog' frajera?

Emily Ratajkowski i Pete Davidson su navodno novi par.

Profimedia

Emily Ratajkowski se ove godine suočila sa spoznajom da ju je bivši suprug varao tijekom cijele njihove veze kao i tijekom njezine trudnoće s njihovim sinčićem.

Nakon bračnog brodoloma mladu ljepoticu povezivali su s Bradom Pittom s kojim je viđena u hotelu u Parizu, no čini se kako joj je srce ipak ukrao nešto mlađi muškarac.

Instagram 

Naime, prema pisanjima stranih medija, šuška se kako Emily, koja je znana kao manekenka i supermodel, ljubi Petea Davidsona, komičara i glumca znanog po brojnim vezama s ljepoticama. Ljubio je Arianu Grande, Kim Kardashian, Kaiu Gerber i još mnoge druge, a sve su mu se predale točno nako teških prekida. Tako je Pete postao znan kao utjeha i 'međupostaja' slavnih želja između dvije ozbiljne veze.

Profimedia 

Podsjetimo se, Pete je nedavno prekinuo svoju romansu s Kim Kardashian, a to mu nije bila prva veza sa znatno starijom ženom. Prije nje je zaveo i Kate Beckinsale, a paparazzi su ih snimili i kako strastveno razmjenjuju poljupce iza jednog kluba u Los Angelesu. Sada je pak Pete, kojeg mnogi nazivaju 'najzgodnijim ružnim' muškarcem svijeta viđen kako šeće s Emily i drži je za ruku.

Kako Emily trenutno prolazi roz bolan razvod od bivšeg supruga s kojim je bila 4 godine, Sebastiana Bear-McClarda, Pete joj trenutno prema navodima izvora bliskih paru pruža utjehu te je manekenki u njegovom društvu jako zabavno. Navodno se intenzivno viđaju u New Yorku u kojem oboje žive.

Koliko će ova veza potrajati i hoće li biti iste sudbine kao i sve Peteove prošle, propale romanse, tek ćemo vidjeti.