Emily Ratajkowski, poznati američki model, zablistala je u mrežastoj haljini na nedavnoj proslavi rođendana američkog magazina.

Emily Ratajkowski jedna je od najljepših žena na svijetu
Profimedia 

Podsjetimo, prošle je godine postala majka, a već ove se razvela od svog supruga varalice, Sebastiana Beara-McClarda. Prekrasna manekenka nakon četiri godine braka bivšem je suprugu uručila papire za razvod, a sve zbog njegovih serijskih varanja. Naime, njemu Emily nije bila dovoljna, pa je redovito posjećivao krevete drugih žena, a kad je manekenka za to saznala – hitro je reagirala. Pokupila je stvari, sina i otišla. No, unatoč životnim problemima svejedno blista.

Emily Ratajkowski u mrežastoj haljini
Profimedia 

Sličan model haljina ove su godine na Story Hall of Fameu nosile i influencerica Sonja Kovač te plesačica Paula Jeričević.

Sonja je odjenula prozirnu, šljokičastu haljinu, a njome je istaknula vitku figuru i obline. Ispod haljine nosila je bodi bež boje. Sličnu haljinu mogli smo vidjeti na plesačici Pauli Jeričević, a kreacija koju je izabrala za ovaj glamurozni događaj imala je izrez na leđima. Djevojke su zajedno u prozirnim haljinama i pozirale fotografima.

Paula Jeričević i Sonja Kovač u prozirnim haljinama na Story Hall of Fameu
Story 
Anketa

Kojoj djevojci mrežasta haljina najbolje pristaje?