ZALJUBLJENI KOMENTARI ZBOG NOVE FRIZURE: Marko Ciboci ima novi imidž koji je oduševio njegove pratitelje

Marko Ciboci je novom fotografijom na Instagramu kako ima novu frizuru.

Robert Gašpert

Marko Ciboci predstavio se široj javnosti kao najstroži član žirija u showu 'Ples sa zvijezdama' i upravo je time osvojio mnoge gledatelje.

Plesni pedagog i umirovljeni plesač na Instagramu privlači pažnju fotografijama sa svojih putovanja i često u prvi plan dolazi njegovo tijelo, koje je isklesao u teretani, i pokoja tetovaža. U fokusu su i njegove frizure, a sada je otkrio kako ima novi imidž. Nakon dugo vremena je objavio svoju fotografiju.

Sve u prirodi stalno nas poziva da budemo ono što jesmo. . .’, stavio je u opis objave na kojoj pozira u prirodi, točnije na Maksimiru.

Pratitelji na društvenoj mreži su odmah primijetili kako ima dužu kosu nego prije.

Super friz’, jedan je od komplimenata koje je dobio, a u komentarima su se nanizala brojna srca i zaljubljeni emotikoni. 

Robert Gašpert 

Inače, Marko je ranije samo za Story otkrio i drugu, privatniju te osobniju stranu.

'Realno moji komentari nisu strogi nego su konstruktivni i objašnjavaju na čemu se mora poraditi, no netko i ‘dobar dan’ može shvatiti kao nešto negativno ako to želi. Mislim da su svi kandidati iznimno talentirani, nekima samo treba manje, a drugima više vremena da savladaju sve informacije', rekao nam je tada Ciboci koji nije htio direktno otkriti je li zaljubljen, no priznao je kako u njegovom životu postoji netko poseban.

'Nažalost, kada se zaljubim, totalna sam budala', poručio je.