'ON JE BAŠ U LJUBAVI S...': Maja otkrila dosad nepoznatu Bloomovu strast, mnoga djeca tu namirnicu ne mogu ni pogledati

Maja Šuput otkrila je na Instagram storyju što to Bloom najviše voli jesti.

Instagram

Nakon što se obitelj Tatarinov vratila s luksuznog odmora u Dubaiju, ponovno uživaju u svojoj svakodnevnoj zagrebačkoj rutini. Naime, Maja, Nenad i Bloom vratili su se kući, a nakon što su danima uživali u hotelskim gozbama raskošnog smještaja u kojem su odsjeli na Bliskom Istoku, došlo je vrijeme da se vrate zdravim navikama i zdravoj prehrani.

Iako je Maja tako više puta rekla kako njezin sinčić Bloom jede kao nitko te voli 'omasiti brk' različitim delikatesama, sada je fanovima otkrila i kojoj zdravoj namirnici Bloom ne može odoljeti ni kod kuće ni u inozemstvu. Na iznenađenje mnogih radi se o grašku!

instagram/screenshot 

Grašak je, kao što znamo, pun proteina i zdravih vlakana, a daje i puno energije, pa nije ni čudo da je Bloom takav nestašan, živahan dječak kada jede tu vitaminima bogatu mahunarku. Maja je objavila niz storyja na kojima se vidi kako njezin suprug Nenad Tatarinov kuha Bloomu njegov graškić, a zatim je objavila i video u kojem Bloom sa zadovoljstvom jede punu zdjelicu graška te je u opis napisala 'On je baš u ljubavi s graškom'.