KLIČKOVA BIVŠA OPET 'PALA' NA NASILNIKA: Od njega ju je morala štititi policija, a sad mu je dala novu šansu

Hayden Panettiere se navodno vratila u naručje svog bivšeg dečka zlostavljača, Briana Hickersona.

Profimedia

Glumica Hayden Panettiere, a koja je bivša partnerica Vladimira Klička s kojim ima i kći, vrlo vjerojatno je obnovila vezu sa svojim bivšim dečkom, zlostavljačem Brianom Hickersonom. Ova vijest proširila se tabloidima poput požara jer je par snimljen kako negdje zajedno putuje iz zračne luke u Los Angelesu. S obzirom na to kakav im je odnos bio u prošlosti – to je mnoge iznenadilo.

Podsjetimo se, Hayden je s Brianom 'prohodala' nedugo nakon prekida s Kličkom koji je sam po sebi bio vrlo turbulentan, a onda joj je ljubavna situacija s Brianom u kombinaciji postala još gora. Naime, njihov je odnos bio iznimno toksičan i nasilan, a čak je i policija nekoliko puta morala intervenirati ne bi li spriječila Briana da naudi plavokosoj Hayden.

Profimedia 

Ono što je u ovom slučaju posebno zanimljivo je to da je Brian još uvijek pod uvjetnom kaznom zbog toga što je prebio Hayden, no očito ih 'krvava' prošlost nije spriječila u tome da obnove svoju romansu. Oboje su se u zračnoj luci pokušali sakriti od paparazza ispod kapa i oversized odjeće, no nije im pošlo za rukom – fotografi su ih prepoznali te obznanili svijetu da je ovaj toksičan par ponovno zajedno.

Inače, Brian i Hayden su se zaljubili 2018. godine, a finalno je do njihovog raskida bilo došlo ranije ove godine – ili se tako barem bilo činilo. U trenucima kada su se tukli i svađali, oboje su bili pod utjecajem opijata i alkohola, a Hayden je sama priznala za magazin People kako se ne nosi najbolje sa svojom trenutnom životnom situacijom.

Profimedia 

Prvi puta je policija morala intervenirati u odnos Briana i Hayden na samom početku njihove veze kada ju je on ošamario tri puta. Iako se kasnije na sudu izjasnio da nije kriv, policija je Hayden tog dana pronašla s modricama po licu. Kasnije se otkrilo da je Brian više puta Hayden tako istukao da bi joj slomio nos i raspuknuo usnicu, a ona bi jednostavno obrisala krv i opet mu oprostila.

Ova veza tako zabrinjava njezine fanove koji smatraju da je povratak ovom bivšem 'ljubavniku' ponovno poziv u pomoć glumice koja očito nije psihički sasvim stabilna. Podsjetimo se, ona je prije Briana bila u vezi s Kličkom, slavnim boksačem, a kojeg je upoznala 2009. godine. Kći su dobili u prosincu 2014., a sportaš je bio najveća podrška mladoj majci Hayden koja je nakon poroda patila od teške postporođajne depresije.

Ipak, ljubav nije potrajala, a na kraju je skrbništvo nad njihovom kćeri pripalo Kličku. Iako su bili zaručeni niz godina, imali su i niz prekida, a onaj finalni se odvio 2018.