Hayden Panettiere (33) proslavila se 2006. u seriji 'Heroji', a mnogi je pamte i po vezi s boksačem Vladimirom Kličkom (46).

Par je dobio kćer Kayu 13. prosinca 2014. koja je nakon njihova prekida počela živjeti s Vladimirom. Glumica je sada progovorila o roditeljstvu u emisiji 'Red Table Talk' Jade Pinkett Smith i Adrienne Banfield Norris. Rekla je da su papiri za skrbništvo koje je morala potpisati, najteža stvar koju je učinila u svom životu.

'Mislili ste da je dogovor koji ste postigli najbolji i da vaša kći treba biti s ocem', pitala ju je Adrienne.

'U početku to nije bio dogovor jer to nije bila rasprava. Da mi je Vladimir došao i rekao: 'Mislim da zbog toga gdje se trenutno nalaziš i tvojih borbi koje imaš, to bi bilo bi dobro za nju da bude ovdje sa mnom neko vrijeme',rekla bih da to ima smisla, da shvaćam i dolazila bih k njemu i kćeri u posjet i takve stvari', odgovorila joj je Hayden.

'Zbog načina na koji je to učinjeno, bilo je vrlo uznemirujuće. Mislim, bilo je najgore potpisivanje tih dokumenata, najbolnija stvar koju sam ikada morala učiniti u životu', dodala je glumica.

Objasnila je kako je potpisom tih papira dala Kličku puno skrbništvo. 'Htjela sam raditi na sebi, trebala sam ozdraviti, a kad mi bude bolje, planirala sam da će se stvari promijeniti i kći će doći k meni i moći ću provoditi vrijeme s njom, ali to se nije dogodilo', istaknula je Panettiere čiji bivši zaručnik se bori u ratu svoje Ukrajine protiv Rusije. Za to vrijeme je njihova kći na sigurnom, odnosno nije na ratnom području. 

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko bili su zaručeni
Profimedia 

Inače, Vladimir i Hayden su imali turbulentnu vezu s nekoliko prekida, a sve je započelo 2009. Upoznali su se dok su bili na promociji knjige zajedničkog prijatelja i bila je to ljubav na prvi pogled. Glumica je u emisiji kod Ellen DeGeneres ispričala detalje njihovog susreta.

'Rekla sam mu: 'Ti si golem'. On je meni rekao: 'Ti si sitna'. I to je bilo to. Tako smo se upoznali i zaljubili', otkrila je Panettiere koja je visoka 153 centimetara, a Kličko 198.

Iako su neki komentirali njihovu fizičku razliku, drugi su se slagali da su preslatki i izgledaju kao skladan par. Upravo zato su iznenadili javnost kada su nakon dvije godine veze objavili da su prekinuli.

'Unatoč tome što smo odlučili da je prekid najbolji potez za nas oboje, imamo puno ljubavi i poštovanja jedno za drugo i ostat ćemo jako bliski prijatelji', istaknuli su u zajedničkom priopćenju.

Nije dugo trajala razdvojenost para i nekoliko mjeseci kasnije su se pomirili te su 2013. snimljeni kako izmjenjuju nježnosti na plaži na Floridi. Nakon toga su snimljeni u zajedničkim izlascima i na košarkaškim utakmicama, a onda su pale i zaruke.

Naime, Hayden je snimljena sa zaručničkim prstenom od šest karata čija je vrijednost procijenjena na 500.000 dolara. Uslijedila je i lijepa vijest da par očekuje njihovo prvo dijete.

'Ona je nevjerojatna osoba i više sam nego siguran da će biti nevjerojatna mama. Često mi je govorila da želi imati dijete i eto svaki san se u nekom trenutku ostvari', ispričao je presretni Vladimir u lipnju 2014. za E! News.

Par je dočekao svoju kćerkicu Kayu 13. prosinca 2014. 'Presretni smo i zaljubljeni u malenu', istaknuli su u zajedničkom priopćenju.

Godinu nakon toga glumica prolazila teške trenutke jer je bolovala od postporođajne depresije pa se prijavila na liječenje u privatnu kliniku. 'Utjecala je na svaki dio mog života pa sam se odlučila prijaviti na liječenje', rekla je javno i podigla svijet o problemu s kojim se nose mnoge majke.

Opet se šuškalo u srpnju 2016. da je su Hayden i Vladimir prekinuli, a ona je to negirala zajedničkim fotografijama na kojima je bila i njihova kćerkica te je poručila da to što ne nosi zaručnički prsten ništa ne znači. Ipak, njihova ljubav je došla kraju u kolovozu 2018. kada se saznalo da su otkazali vjenčanje.

'Kaya je najviše sa svojim tatom i njegovom obitelji u Europi i na Floridi. Hayden i Vladimir su ostali u dobrim, prijateljskim odnosima. Hayden je u Los Angelesu i gleda što će dalje sa svojim životom', ispričao je izvor za američke medije. Par nije htio komentirati svoj odnos.

Neki su širili glasine da je Vladimir bio nasilan prema Panettiere, no to se pokazalo netočnim. Oni, koji ga poznaju tvrde da je divan otac i jako je posvećen kćeri, te ga nazivaju i nježnim divom. Tvrde da je nasilan bio samo tijekom svojih boksačkih mečeva.

Poznato je da je Hayden ubrzo nakon prekida s Kličkom započela vezu s agentom za nekretnine Brianom Hickersonom. O njihovoj vezi se puno pisalo jer je policija intervenirala nekoliko puta zbog njegovog nasilja prema glumici.

Više fotografija Hayden i Vladimira pogledajte u galeriji.

Profimedia Vladimir Kličko i Hayden Panettiere su bili u vezi 9 godina i imaju kćer Kayu