Nakon četiri godine pauze, Hayden Panettiere (32) se vraća glumi. Veliki povratak ostvarit će u šestom dijelu filma 'Vrisak', u kojem će ponoviti svoju ulogu mlade Kirby Reed iz četvrtog nastavka istoimenog filma iz 2011. godine.

Panettiere će se na setu pridružiti kolegama Melissi Barreri, Jasminu Savoyju Brownu, Masonu Goodingu i Jenni Ortegi.

Posljednji put obožavatelji su Panettiere na ekranu vidjeli 2018. Godine kada je glumila u TV seriji Nashville.

Iako Panettiere godinama nije bila pred kamerama, njezin osobni život i dalje puni medijske stupce, a pogotovo njezina turbulentna veza s bivšim dečkom Brianom Hickersonom.

Hickerskon je bio nasilan i prema Hayden, zbog čega je u svibnju 2019. uhićen i dobio je zabranu prilaska glumici. Godinu dana ranije istukao je i svog oca, piše Us Magazine.

Hayden Panettiere napravila je pauzu od glume
Profimedia 

Par je prekinuo prije dvije godine nakon još jednog fizičkog napada, a pet mjeseci kasnije Hickerson je optužen po čak osam točaka za obiteljsko nasilje. Čini se da iz svojih optužbi ništa nije naučio jer je u ožujku ove godine TMZ je objavio snimku na kojoj se vidi da se tuče ispred restorana u West Hollywoodu u Kaliforniji, a glumičin glasnogovornik rekao je tada da je ona tamo 'slučajno bila s njim' i pokušala je prekinuti svađu.

Panettiere je prije Hickersona gotovo 10 godina bila s bivšim boksačem Vladimirom Kličkom za kojega je bila i zaručena i s kojim ima kćer Kayu (7).

Pravi razlog prekida Klička i Panettiere još uvijek se ne zna, a svojevremeno se šuškalo da ga je varala.

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko imaju kćer Kayu
Profimedia 

Poznato je da je Kličkova kćer većinu vremena provodila s ocem, a s početkom rata u Ukrajini pojavila su se pitanja o tome gdje je ona trenutno. Hayden je na takva pitanja odgovorila putem društvenih mreža gdje je otkrila da je djevojčica ‘na sigurnom’ i da ‘nije u Ukrajini’.

Više fotografija Hayden i Vladimira pogledajte u galeriji.

Profimedia Vladimir Kličko i Hayden Panettiere su bili u vezi 9 godina i imaju kćer Kayu