JE LI OVO NAJSLAĐI BLOOMOV IZRAZ LICA DOSAD? Maja se pohvalila da uči novu vještinu, a on je rastopio srca fanova

Maleni Bloom Tatarinov uči engleski, a njegovo oduševljenje na satu tog jezika izazvalo je pomutnju na Instagramu.

Instagram/@majasuput

Bloom Tatarinov uveseljava cijelu Hrvatsku svojim nestašlucima i avanturama na svakodnevnoj bazi, a za sve je zaslužna njegova mama Maja Šuput koja s fanovima dijeli intimne trenutke s dječakom.Tako nam je sada putem Instagram storyja otkrila da je Bloom krenuo pohađati radionice za djecu na engleskom te tako, iako nema još ni dvije godine, uči taj jezik.

instagram/screenshot 

Podijelila je nekoliko videa Bloomova igranja s učiteljicom engleskog jezika, no po viđenom su ga puno više zanimale igračke koje su bile prisutne. Tako se vidi kako se maleni Bloom odjeven u klasični božićni pulover u crvenoj boji, a na čijoj je prednjoj strani ispleten maleni sob Rudolph, iga na podu sa svojom učiteljicom i prvo slaže kockice, a zatim puše i balončiće.

instagram/screenshot 

Blooma je igra s balonima posve razdragala pa se smiješio i čudio, a izrazi lica koje je namještao oduševili su i Maju i sve prisutne, kao i njegove brojne fanove na Instagramu. Maja je u opis storyja napisala 'faca je sve' i objasnila da još ne zna normalno puhnuti, pa se zato mučio s licem kako bi natjerao sapunicu da se pretvori u mjehuriće.