NJIHOVA PRVA OVOGODIŠNJA BOŽIĆNA FOTOGRAFIJA: Maja, Nenad i Bloom pozirali pored okićenog drvca

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom pozirali su za prvu ovogodišnju, božićnu fotografiju.

Nela Fell

Mnogi estradnjaci već uživaju u božićnim radostima, a među njima se posebno ističe obitelj Šuput-Tatarinov koja nije krila veselje fotografirajući se pored okićenog drvca.

Maja je zablistala u kratkoj haljini sa širokim rukavima zelene boje koja je inače apsolutni hit ove sezone. Nenad je na sebi imao zelenu vestu, a malenom Bloomu roditelji su za božićno fotografiranje odjenuli bijeli džemper.

Instagram 

'Jedva čekam božićne fotografije', napisala je pjevačica na svojoj Instagram priči.

Maja Šuput Tatarinov nedavno je na društvenim mrežama pokazala i dio svog luksuznog doma. Naime, snimala je supruga Nenada koji se u dnevnom boravku igrao s njihovim sinom Bloomom.

Na videu Nenad krene šetati unazad dok ga Bloom prati, a onda kad je došao do tate, Nenad ga je preskočio.

Instagram 

Kod nas doma ne znaš tko je dijete’, napisala je Maja u opis snimke te dodala: ‘Luda kuća 0-24’.

U velikom dnevnom boravku tako se mogao vidjeti stol sa stolcima te bijele i tamne zavjese. Također, na podu se nalazio Bloomov autić i pilates lopta, a Maja je ranije Storyju ekskluzivno otvorila vrata svog doma.

‘Nikada nisam bila domaćica i nikada me to nije zanimalo. Iz dna duše mrzim kućanske poslove i uvijek sam molila Boga da mogu dovoljno zaraditi kako bih platila nekog da mi pegla i čisti. Otkad znam za sebe to nisam voljela, a ni dobro radila. Jedino sam u vrijeme korone, kada mi je bilo dosadno, i to radila, a muž mi je rekao da sam to radila dosta ofrlje. Kuhati ne znam, a volim najviše na svijetu jesti, ali i da mi je uvijek sve čisto. Gospođa koja nam dolazi puno nam pomaže jer uz moj i suprugov tempo, dijete i sve ostalo jednostavno ne bismo sve to stizali’, ispričala je nedavno za Story jedna od omiljenih domaćih pjevačica.