'MOŽE S PRELJEVOM OD GVARDIOLA': Pogledajte kako Joško sluša Grašin hit, snimka zaludjela obožavateljice

Osvanuo je video na kojem Joško Gvardiol u automobilu sluša pjesmu ‘Fritula’, inače božićni hit Petra Graše.

Igor Kralj/PIXSELL

Svi ovih dana bruje o Jošku Gvardiolu, a tome su definitivno pridonijele društvene mreže. Sada se na TikToku pojavila snimka na kojoj nogometaš u automobilu sluša pjesmu ‘Fritula’, inače božićni hit Petra Graše.

‘Fritulu netko?’, napisala je TikTokerica u opisu videa na kojem Gvardiol sjedi u automobilu s nepoznatom osobom i sluša ‘Fritulu’ te se smješka.

Snimka je u kratkom roku skupila hrpu lajkova i komentara te je zaludjela obožavateljice.

‘Može s preljevom od Gvardiola’, ‘Ajme, što je mali zgodan’, ‘Moj budući muž’, pisale su brojne dame u komentarima.

Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Ovo nije prvi video na TikToku na kojem je Gvardiol, a da je postao viralan. Prošli tjedan bila je aktualna snimka na kojoj nogometaš, čisteći ribu, pjeva pjesmu Danijele Martinović 'Da je slađe zaspati'.

‘Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi. Ali mi fali korak tvoj da u stopu prati moj, gdje si ti da je slađe zaspati?’ zapjevao je Zagrepčanin.

Danijelu je njegova izvedba oduševila pa je podijelila snimku i stavila: 'Bravo, Joško Gvardiol'.

Instagram 

Upravo su društvene mreže i popularnost bili jedna od tema na jučerašnjoj konferenciji za medije na koju je izbornik Zlatko Dalić poveo Gvardiola.

Koliko te iznenađuje ta nagla popularnost i kako to komentiraš?’, bilo je jedno od pitanja na presici.

Igor Kralj/PIXSELL 

Pa joj, ne obraćam ja toliko pažnju što se tiče tih društvenih mreža. Više sam fokusiran na nogomet, pogotovo jer se nalazimo na Svjetskom prvenstvu i želim maksimalno biti u njemu. A kao drugo, više volim slobodno vrijeme provoditi družeći se s drugima’, odgovorio je Gvardiol.