Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠKO JELIČIĆ O GVARDIOLU: 'Nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu'

Autor Ena Domić Čaldarević

Komentator HRT-a Joško Jeličić prošlog petka je u emisiji Qatara nakon utakmice Srbije i Švicarske komentirao Joška Gvardiola, a njegov komentar izazvao je veliki interes.

 Joško Gvardiol ušao je u povijest nakon prve utakmice u Katru Izvor: Profimedia

Komentator HRT-a Joško Jeličić prošlog petka je u emisiji Qatara nakon utakmice Srbije i Švicarske komentirao našeg Joška Gvardiola, a njegov komentar izazvao je veliki interes.

'Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom na to da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabrizija Romana, ali kad sam vidio njegovu majku i jednu Knjazovu emisiju kako je to odgojen momak, siguran sam da u tom smjeru neće biti nikakvih izazova. Ponosan sam na Joška Gvardiola', poručio je.

 Joško Jeličić je komentator HRT-a Izvor: HRT

'Taj mali Gvardiol, koji je najbolji stoper na svijetu, bez ikakve dileme, on je nakon utakmice sam rekao da je kriv za gol. On je 2002. godište, a igra Svjetsko prvenstvo kao u kvartu. Ima dovoljno samokritike, ali i svjestan što je dobro, a što nije', rekao je ranije Jeličić koji ne skriva oduševljenje 20-godišnjakom koji je postao 'heroj Hrvatske' nakon utakmice s Belgijom.

Povezane vijesti

Reprezentativac je ranije priznao kako je slobodan, te da mu se sviđaju nešto starije djevojke.

 Joško Gvardiol igrač je hrvatske nogometne reprezentacije Izvor: Profimedia

Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj’, rekao je nogometaš u HRT-ovoj emisiji 'Knjaz kod vatrenih'.

'Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji!', dodao je. Kao top 3 najljepših dama na svijetu mladi Zagrepčanin odabrao je Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez koju je stavio na prvo mjesto.

Povezane vijesti

‘Čekaj, ti voliš malo starije?’, pitao ga je Robert Knjaz.

‘Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru’, nasmijano mu je odgovorio nogometaš.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image