Matija Cvek održao je prošlog petka koncert u Domu sportova.

Brojna poznata lica su ga podržala u ovoj važnoj večeri, a među njima su bili voditelj Dalibor Petko, glazbenik Marko Tolja, bračni par Rađa, Korana Gvozdić te glumac Filip Vidović i voditeljica Mia Kovačić.

Filip Vidović i Mia Kovačić na koncertu Matije Cveka
Marko Lukunic/PIXSELL 

Filip i Mia rado su pozirali zajedno s velikim osmijesima na licima, a mladi glumac i sin pokojne glumačke legende Ivice Vidovića posljednjih je tjedana itekako zanimljiv javnost zbog iznenadnog prekida zaruka s plesačicom Natašom Pavičević.

To je prvi doznao magazin Story, a par je ekskluzivno potvrdio vijesti kratkim izjavama.

- Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati - rekla nam je Nataša. - Želim da ovakve stvari ostanu privatne, a intima treba ostati intimna. Hvala vam što ste pristojni pa ste javili da ćete to objaviti', poručio nam je tada Filip. O razlozima prekida nisu željeli pričati.

Filip Vidović i Nataša Pavičević prekinuli zaruke
Instagram 

Glumačko-plesni par trebao se vjenčati na proljeće 2023. godine nakon višegodišnje veze, a nikada nisu skrivali uzbuđenje zbog zaruka koje su također ekskluzivno potvrdili Storyju. 'Mogu otkriti, zaručili smo se! Odlučili smo da je proljeće 2023. naše, imamo i jedan datum koji nam je drag, ali to ostaje tajna', rekao nam je u ožujku Filip koji nije htio otkriti više detalja. Nažalost, do oltara mladi par neće doći.

Unatoč svemu, Filip je rado viđen gost raznih evenata koji su tek krenuli, jer je i službeno stiglo najljepše doba godine.