Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem, fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta znači samo jedno – službeno je otvoren BAŠ NAŠ Advent na platou Gradec!

Sve do 07. siječnja, plato Gradec zasigurno će biti rado posjećena zagrebačka lokacija i glavno odredište svih onih željnih dobrog druženja, puno smijeha, zarazne pjesme i plesa.

Baš Naš Advent
promo 

Na samom otvorenju, uz najljepši pogled na Grad i najveće hitove kultnog splitskog benda TBF, uživala su i mnoga poznata lica i influenceri. Tako su se ispod mnoštva zelenih borova družili: Marijana Batinić, Nataša Janjić, Antonija Blaće, Lucija Lugomer, Nevena Rendeli i brojni drugi.

Filip Vidović se također u subotu navečer zabavljao na otvorenju BAŠ NAŠ Adventa u Zagrebu, a šira publika je glumca upoznala kroz show 'Ples sa zvijezdama'. Filip je odnedavno slobodan, a na otvorenje adventa stigao je u društvu prijatelja.

Filip Vidović na BAŠ NAŠ Adventu
promo 

Podsjetimo, Filip Vidović i Nataša Pavičević nedavno su ekskluzivno za Story otkrili da su prekinuli zaruke. 'Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati', ekskluzivno za časopis Story potvrdila je Nataša.

'Želim da ovakve stvari ostanu privatne, a intima treba ostati intimna. Hvala vam što ste pristojni pa ste javili da ćete to objaviti', rekao je nam je Filip. Par se trebao vjenčati 2023. godine na proljeće, a o razlozima prekida nisu željeli govoriti.