Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, koji trenutačno igra za njemački RB Leipzig, gostovao je u HRT-ovoj emisiji 'Knjaz kod vatrenih'. Tom prilikom je voditelju Robertu Knjazu ‘otvorio dušu’ pa je progovorio o karijeri, ali i o privatnom životu. Tako je otkrio što je napravio od prve plaće kada je potpisao za RB Leipzig.

Počastio sam roditelje kućom! Otvorio sam oglasnik i neka biraju, haha! Kuća u okolici Zagreba, mama ima svoj vrt i mir. Ima sad neke domaće cikle pa mi nudi da mi pošalje. Mama se, dok smo odrastali, bavila sestrama, a tata se brinuo o meni. Tko je bio stroži? Mama! Uh, kad bi doletjela, ne znaš ni odakle ni što te snašlo, haha!’, ispričao je nogometaš.

Joško Gvardiol trenutačno igra za njemački RB Leipzig
Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Također, priznao je da mu samački život nekad ne odgovara.

Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj’, rekao je bivši igrač Dinama.

20-godišnjak je progovorio i o ljubavnim ponudama.

'Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil', poručio je.

Joško Gvardiol trenutačno igra za njemački RB Leipzig
Goran Stanzl/PIXSELL 

'Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji!', dodao je.

Otkrio je i koje su mu tri najljepše poznate dame.

Angelina Jolie, Shakira i Jennifer Lopez’, smatra Zagrepčanin kojeg na Instagramu prati preko 100 tisuća fanova s kojima uglavnom dijeli fotografije s nogometnog terena.