BLOOM U ZLATNOJ KADI, A MAJA I NENAD SE GRLE: Novi video obitelji Tatarinov 'srušio' je internet

Maja Šuput objavila je novu reklamu u kojoj s njom glume suprug Nenad i sin Bloom.

Instagram

Već i ptice na granama znaju da je Maja Šuput Tatarinov mnogo više od pjevačice. Osim što godinama sjedi u žiriju showa ‘Supertalent’, ona je uspješna poduzetnica.

Ima svoj brend kozmetike, odjeće i dječjih proizvoda, a sada je snimila novu reklamu u kojoj je predstavila proizvode za dječju kosu te vlažne maramice. Reklama možda ne bi bila toliko zanimljiva da u njoj nisu Majin suprug Nenad i preslatki sinčić Bloom.

Bloom, kupanje. Savršenu kupku si napravio, ali nešto fali’, govori Maja na početku reklame.

Ručnik i igračke’, odgovara Nenad, a Maja je dodala: ‘I pjesmica’.

U jednom trenutku Bloom se kupao u zlatnoj kadi, a Maja i Nenad su u kućnim ogrtačima bili pored njega.

Dok perem kosu, pjenica na nosu… Dok te mama kremom maže, tata uvijek pomaže’, rekla je među ostalim Šuput.

Robert Gašpert 

Reklama završi tako što se Maja i Nenad zagrle dok se Bloom igra pored kade. Pjevačica je reklamu objavila na društvenim mrežama.

Kažu da kad se rodi dijete, rodi se i jedna mama. Zajedno s ljubavlju rodila se i briga da svojoj bebi pruži sve najbolje. Kada to maleno stvorenje postane najvažnija preokupacija, kupanje, njega i presvlačenje bebe postaju trenutci koji zahtijevaju potpunu posvećenost’, napisala je među ostalim u opis videa.

Instagram 

Fanovi su u komentarima poručili Maji da je reklama predivna. Inače, pjevačica je prije nekoliko tjedana objavila fotografije sa snimanja ove reklame.

'Sretna i ponosna na prvu obiteljsku reklamu. Snimati s vlastitom obitelji nije mali izazov, pogotovo kad cijeli plan snimanja ipak dirigira Bloom koji je napunio samo 20 mjeseci. Nije mi bila ideja rentati glumačku obitelj, već biti iskrena i baš prava, mala, ali jako skladna obitelj', napisala je tada.

U nastavku je zahvalila poslovnim suradnicima, ali istaknula je i supruga Nenada.

'Mom mužu, koji osim što shvaća i podržava moje poslovne ideje, još k tome je i naj tata ovom divnom čudu od djeteta kojem će zauvijek ostati kao uspomena jedna bajkovita reklama s mamom i tatom', dodala je.