OBITELJ TATARINOV USKORO OPET NA PUTU: Maja za Story.hr otkrila gdje idu, Bloom ima glavnu riječ

Maja Šuput otkrila je za Story.hr gdje će otputovati nakon blagdana.

Instagram

Maja Šuput otkrila nam je koja je sljedeća destinacija koju obitelj Šuput-Tatarinov planira posjetiti - Mauricijus.

Nedavno su Bloom, Nenad i ona odmarali u Dubaiju, a ovo je sad naudaljenija destinacija na koju će obitelj zajedno otići. Lokacija se birala isključivo prema Bloomovim preferencijama.

'Bloomu se sviđaju lokacije gdje su pijesak, palme i more te gdje mu je stražnjica gola. Zato uvijek biramo lokacije na kojima je toplo i gdje dijete od jutra do mraka može biti vani', otkrila nam je Maja.

Instagram 

Zatim je otkrila i što ju je začudilo kad je Bloom u pitanju. 'Nisam očekivala da će Bloom biti tolika zvijezda. Ne razmišljaš o tome da dijete ima drugačiju karizmu, ali očito ima', rekla je pjevačica.

Pitali smo je i kako stigne balansirati privatne i poslovne obaveze. 'Sve je to dio života. Uz puno odricanja, nespavanja, puno želje, volje i ljubavi… Rekao bi čovjek da se može, ali… Dijete je uvijek prioritet. Ovo ostalo krpam kako stignem uz pomoć svemogućeg oca. Bloom je dobro dijete pa nemamo puno problema s njim', rekla nam je Maja.

Nedavno je jedna od najzaposlenijih pjevačica u državi otkrila da ne planira imati još djece. 'Apsolutno ne. Ne priželjkujem i ne radimo na tome. Suprug i ja smo završili s reprodukcijom djece', otkrila je za magazin Story.

Majin suprug, Nenad Tatarinov, nedavno je za Story.hr progovorio o supruzi. 'Iznimno sam ponosan na svaki projekt koji radi i ima moju podršku u svemu. Ponosan sam na nju kao ženu, majku, poduzetnicu, prijateljicu i suputnicu. Do neba i nazad', rekao nam je Nenad.

Instagram 

Dotaknuo se i obiteljskih putovanja. 'Maja i ja baš volimo putovati, i kad smo bili samo nas dvoje, i sad s djetetom. Od njegovog prvog mjeseca putujemo s njim. Čim krenemo planirati putovanje, pa do pakiranja, onda i samog putovanja do destinacije, sve je to dio šušura koji volimo. I tako sve u krug, dok se ne vratimo, a već na odmoru počnemo planirati nove destinacije i putovanja', otkrio nam je Nenad.