UVIJEK UZ NJEGA: Perišića su djeca bodrila i u Rusiji i bili 'male točke' na terenu, a sada su zvijezde travnjaka

Nogometašu Ivanu Perišiću najveća podrška su supruga Josipa i njihovo troje djece.

Profimedia

Naš nogometni reprezentativac Ivan Perišić i supruga Josipa imaju troje djece, a svi i dalje pričaju o potezu njihovog najstarijeg sina koji je oduševio sve.

Naime, 10-godišnji Leonardo tješio je Neymara nakon što je Hrvatska pobijedila Brazil prošlog petka. Mali Perišić tada je prišao uplakanom nogometašu i zagrlio ga, a te fotografije obišle su svijet u trenu.

Sin Ivana Perišića tješi Neymara  YouTube

Na snimci koju je podijelio i Perišić vidi se da je Neymar prihvatio zagrljaj, a zatim su krenuli svaki na svoju stranu. Mališan je tako nakratko vratio osmijeh neutješnom Brazilcu.

Leonardo je utakmicu pratio u društvu mame Josipe, ali i 8-godišnje sestre Manuele koja je oduševila preslatkim kikicama, a kasnije je tati veselo skočila na leđa slaveći veliku pobjedu.

Igor Kralj / PIXSELL 

Par je ovog proljeća dobio i treće dijete – sina Luku, a Leonardo i Manuela bodrili su tatu i prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Nakon što su Vatreni izbacili Englesku i tako osigurali finale Mundijala, kamere su snimile Perišića na travnjaku s kćeri i sinom. Leonardo je tada imao šest, a Manuela četiri godine.

Profimedia 

Perišić redovito na Instagramu dijeli fotografije s mališanima pa je tako u svibnju pozirao s njima u Gardalandu.

Predivan dan s mojom djecom’, napisao je tada.

Instagram 

Također, krajem srpnja je kćerkici čestitao osmi rođendan objaviši njezinu fotku, dok je u listopadu obilježio sinov deseti rođendan.

Instagram 

Sretan rođendan moj Leoncino. Ti ćeš uvijek biti moj broj 1. Velikih 10’, poručio je nogometaš.