VIŠE JE NE KRIJE: Borna Sosa Dohom prošetao s djevojkom i obitelji, modno su se uskladili

Borna Sosa je s obitelji i djevojkom Ivonom Šimunović prošetao po starom gradu Souq Waqifu.

Goran Stanzl/PIXSELL

Borna Sosa je iskoristio slobodan dan na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru pa je s obitelji i djevojkom prošetao po starom gradu Souq Waqifu.

Sosa je za šetnju odjenuo trenirku s grbom Hrvatskog nogometnog saveza te majicu bijele boje. Oči je prekrio plavim sunčanim naočalama. Nogometaševa samozatajna djevojka, 28-godišnja Ivona Šimunović, zablistala je u opuštenom izdanju.

Na sebi je nosila bijelu kratku košulju, Nike Air Jordan cargo hlače bež boje a za obuću je odabrala Diorove tenisice. Dubrovkinja je, također, zaštitu od katarskog sunca pronašla u crnim sunčanim naočalama.

S mladim parom bila je i Bornina sestra Tea koja je odjenula dugu crnu haljinu s kojom je uparila smeđe sandale i torbu iste boje.

Goran Stanzl/PIXSELL 

Inače, Borna je u nedavnom intervjuu za Story progovorio o svojoj karijeri i privatnom životu, a nije htio puno otkriti o svom ljubavnom životu. 'Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama’, rekao je.

Pristao nam je, ipak, reći nekoliko detalja o zgodnoj arhitektici s kojom je u vezi dvije godine.

Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli’, ispričao nam je šarmantni nogometaš.

Goran Čižmešija 

Ivona na društvenim mrežama ima zaključan profil pa je jasno da ona, kao i njen dragi, jako drži do privatnosti, no ipak smo uspjeli pronaći jednu od njenih rijetkih fotografija.

Instagram 

Borna je u intervjuu otkrio i kako ga s djevojkom spaja ljubav prema arhitekturi.

'Volim razgledati muzeje i važne građevine kad dođem u novi grad. Djevojka mi je arhitektica pa imam dvostruki motiv', ispričao nam je tad.