ANAMARIJA NA SPLITSKOJ RIVI U DRUŠTVU SVOJE MAJKE I SUPRUGA DORIS DRAGOVIĆ: Pozirala je s njima, a rijetko ih viđamo

Anamarija Asanović bila je na splitskoj rivi u društvu svoje majke i Marija Budimira, supruga Doris Dragović.

Robert Gašpert

Splitska špica je ovih blagdana okupila mnoga poznata lica, a među njima su bila neka koja rijetko viđamo.

Naime, dizajnerica Anamarija Asanović bila je na splitskoj rivi u društvu svoje majke Katarine Marasović te supruga Doris Dragović, Marija Budimira. Anamarija, koja je u posljednje vrijeme smršavila 13 kilograma, nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala u cvjetnoj haljini uz koju je uskladila crvenu maramu koju je svezala za torbicu.

Jadran Babić 

Nosila je i sličnu jaknu kao njezina majka koja je odjenula vestu, bijelu majicu i crne hlače. Mario je bio u ležernijem izdanju, trapericama, majici s kapuljačom i kaputu. Svi troje su rado pozirali našem fotografu.

Inače, Katarina je rijetko u javnosti, a 2017. se pisalo o njezinom razvodu od proslavljenog Vatrenog Aljoše Asanovića. Par se vjenčao 1988. i dobio kćer Anamariju i sina Antonija.

Prva šuškanja o razvodu su krenula kada je Katarina na društvenoj mreži vratila svoje djevojačko prezime. Nakon toga su domaći mediji pisali da se Asanović iselio iz njihovog doma na splitskom Marjanu i da su za krah njihova braka krive nepomirljive razlike.

Jadran Babić 

Aljoša i Katarina nisu se oglašavali o svom privatnom životu i pokazali su koliko imaju poštovanja jedno prema drugome nakon toliko zajedničkih godina. Viđeni su na obiteljskim događanjima, odnosno na krštenju njihove unuke Zorke, ali i otvorenju butika njihove kćeri Anamarije. Neki tvrde i da nikad nisu okončali svoj brak službenim razvodom.

Ranije se i pričalo koliko je nogometaš posvećen obitelji kao i to da nikada nije bio jedan od onih koji su voljeli izlaske. Umjesto toga je svaki slobodni trenutak hvatao kako bi bio sa suprugom i djecom, pogotovo kada je igrao u inozemstvu.

Mario Budimir također se rijetko pojavljuje u javnosti. Bivši vaterpolist je u braku s glazbenom divom Doris Dragović. U travnju su proslavili 32. godišnjicu braka i pjevačica mu je čestitala javno. Na Facebooku je objavila naslovnicu časopisa Top iz 90-ih na kojoj se nalazi njihova svadbena fotografija, a suprugu je posvetila nježne riječi.

Jadran Babić 

'Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota. 28. 04. 2022. - 32 godine ljubavi’, napisala je Doris i dodala emotikone srca.

Podsjetimo, Doris i Mario upoznali su se 1989. godine, a kasnije su priznali da su se jedno drugom svidjeli na prvi pogled.

‘Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled’, otkrila je Doris za prvi broj Storyja, a Mario je dodao: ‘Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu!’

Story arhiva 

'Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji, jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije, kroz vrijeme...', komentirala je splitska pjevačica kasnije, kad je s Marijem bila već 12 godina u braku.

Par se vjenčao već iduće godine u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a Doris je jednom prilikom ispričala da se poprilično namučila tražeći vjenčanicu u Trstu jer je bila trudna. U rujnu 1990. je rodila njihova sina Bornu.

Doris se u jednom trenutku odlučila povući iz javnog života te se posvetila obitelji, a nikad nije s medijima dijelila detalje iz privatnog života. O svom je braku rijetko kad pričala.