Prošlog četvrtka u Spaladium Areni igrana je vaterpolo utakmica Hrvatske protiv Italije.

Hrvatska je u dramatičnom polufinalu protiv susjeda pobjedom 11:10 izborila finale Europskog prvenstva i to pred deset tisuća gledatelja.

A spektakl u Splitu nije propustila ni dizajnerica Anamarija Asanović koja je na utakmicu povela majku Katarinu Marasović. Dame su se odlično zabavile, što se moglo vidjeti po fotografijama.

Anamarijin otac je umirovljeni Vatreni Aljoša Asanović, a obitelj je uvijek dobro skrivala intimu do 2017. godine kada se počelo pisati o razvodu.

Anamarija Asanović s majkom na vaterpolo utakmici
Marko Lukunic/PIXSELL 

Par se vjenčao 1988. i dobio kćer Anamariju i sina Antonija. Prva šuškanja o razvodu su krenula kada je Katarina na društvenoj mreži vratila svoje djevojačko prezime. Nakon toga su domaći mediji pisali da se Asanović iselio iz njihovog doma na splitskom Marjanu i da su za krah njihova braka krive nepomirljive razlike.

Aljoša i Katarina nisu se oglašavali o svom privatnom životu i pokazali su koliko imaju poštovanja jedno prema drugome nakon toliko zajedničkih godina.

Viđeni su na obiteljskim događanjima, odnosno na krštenju njihove unuke Zorke, ali i otvorenju butika njihove kćeri Anamarije. Neki tvrde i da nikad nisu okončali svoj brak službenim razvodom.

Aljoša Asanović sa suprugom Katarinom i kćeri Anamarijom
Jadran Babić 

Ranije se i pričalo koliko je nogometaš posvećen obitelji kao i to da nikada nije bio jedan od onih koji su voljeli izlaske. Umjesto toga je svaki slobodni trenutak hvatao kako bi bio sa suprugom i djecom, pogotovo kada je igrao u inozemstvu.

Anamarija i Antonio su također vrlo povezani, a oboje grade uspješne karijere, svako na svom području, a Anamarija je i ponosna majka kćeri Zorke koja je prije nekoliko dana krenula u prvi razred osnovne škole.

Anamarija i Zorka Asanović su jako uzbuđene zbog škole
Privatna fotografija 

Zorka je prava kulerica pa će tako biti i kad je o školi riječ. Ima odličnu ekipu iz ulaza s kojima se svaki dan bezbrižno igra na ulici, a većina njih također polazi u školu ove godine pa će svima biti lakše. Zorka jedva čeka pisati i brojiti, inače je vrlo znatiželjna i mislim da će se baš dobro snaći - istaknula je Anamarija za časopis Story.

- Sretna sam i sjetna dok gledam Zorku kako odrasta, njezin tata i ja trudimo se maksimalno joj olakšati i uljepšati odrastanje. Zaljubljena je u more, vrlo je kreativna i stalno nešto crta. Čime god se bude željela baviti u životu, mi ćemo je podržati - zaključila je poznata dizajnerica.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Jadran Babić Aljoša Asanović