'PUNO NAM TOGA OSTAVLJA, DIVNU OSTAVŠTINU': Pjevačice iz Meritasa prisjetile se kako je Massimo obilježio njihov život

Glazbeni duo Meritas na komemoraciji Massima Savića prisjetio se njihove suradnje.

Robert Gaspert

Vijest o iznenadnoj smrti pjevačaMassima Savića potresla je i šokirala cijelu Hrvatsku, a osobito njegove kolege s estrade. Massimo je preminuo u 61. godini života nakon teške i kratke bolesti, a vijest o smrti objavljena je 23. prosinca.

Sprovod omiljenog pjevača održat će se 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadru, a komemoracija se održava ovog petka u Hrvatskom Narodnom Kazalištu u Zagrebu s početkom od 11 sati.

Story arhiva 

Od Massima su se došli oprostiti članovi njegove obitelji, ali i brojni prijatelji i kolege. Među njima su se našle i Anita Velo i Meri Jaman, poznatije kao duo Meritas, koje su s Massimom snimile pjesmu ‘Odjednom ti’, a za Story su podijelile su svoje posljednje riječi upućene dragom prijatelju.

Robert Gašpert 

‘Hvala mu za sve što nam je ostavio, drago nam je da su nam se u jednom trenu spojili putevi, što smo imali priliku raditi skupa i stvarati skupa. Pjesma ‘Odjednom ti’ je uveliko obilježila naš život, vjerujem i njegov, tako da evo, puno toga nam ostavlja, divnu ostavštinu. Prvenstveno njegovoj obitelji, njegovoj Mirni', rekla nam je Meri Jaman.

Massimo i Meritas, Odjendom ti  YouTube

'Što mu reći nego: Hvala ti za sve, za svu tu lijepu glazbu, i što smo se poznavali’, rekla nam je Meri Jaman.