INTIMNOM FOTOGRAFIJOM DIRNULA SVE: Slavnog glumca izjeda bolest, ali 23 godine mlađa supruga se ne odvaja od njega

Ni u teškoj bolesti zbog koje se gubi i teško komunicira 23 godine mlađa Emma Heming nije napustila svog supruga Brucea Willisa.

Profimedia

Holivudski glumac Bruce Willis izgleda sve lošije pa svaka nova fotografija nekad omiljenog snagatora slama srca njegovih brojnih fanova diljem svijeta. Bruce je vidno smršavio, a djeluje krhko i izmoždeno te daleko starije od svojih 67 godina.

Javnost je već nekoliko mjeseci upoznata sa situacijom koju proživljava slavni glumac i njegova obitelj. Naime, nakon što je obolio od afazije, stanja koje ometa sposobnost govora i pisanja, Bruce se morao povući iz glume što je javnosti otkrila njegova obitelj.

Instagram 

'S puno obzira Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci’, poručili su u zajedničkoj izjavi.

Mnoge je dirnulo što je uz Brucea cijelo vrijeme njegova prva supruga, Demi Moore, s kojom je u braku bio 13 godina i s kojom ima tri kćeri: Tallulah, Scout i Rummer, no od njega se ne odvaja ni njegova 23 godina mlađa druga supruga, Emma Heming Willis koja mu pomaže komunicirati.

Instagram 

‘Bruce ne može puno govoriti, a čini se i da ne shvaća puno od toga što mu drugi govore. Tako da je Emma tu da mu pomogne komunicirati. Postoje dani kad se u njemu može pronaći tračak starog Brucea, ali to se događa rijetko i nakratko. Osjećaju da im on izmiče i to im slama srce’, ispričao je još ranije izvor blizak obitelji za Radar Online.

Emma također fanove obavještava o Bruceovom stanju, a ne skriva da supruga voli i podržava i u dobru i u zlu. Rado se prisjeća i njihovih zajedničkih trenutaka.

Krajem prošle godine objavila je njihov zajednički video na Instagramu i razveselila svoje brojne pratitelje.

'Bilo je to te zime, prije 15 godina sam se do ušiju zaljubila u Brucea. Ljubav mog života', napisala je glumica i producentica. Na snimci se može vidjeti kako Emma i Bruce uživaju u zimskim radostima i ne prestaju se smijati dok uživaju u zajedničkim trenucima na snijegu.

Ovih dana podijelila je i video na kojem se ona i Bruce drže za ruke što je mnoge posebno dirnulo.

Instagram 

Objavila je i stariju zajedničku fotografiju iz romantične šetnje po šumi na kojoj se također drže za ruke.

Emma je ranije, u jednom od rijetkih intervjua, priznala da je briga za obitelj na njoj ‘uzela danak’ jer se nije imala vremena posvetiti sebi. Jednom je prilikom također na Instagramu progovorila o tome kako se nosi s tugom.

Instagram 

Moja tuga može biti paralizirajuća, ali učim kako živjeti s njom. Moja pokćerka Scout mi je rekla da je tuga najdublja i najčišća vrsta ljubavi. Nadam se da i vi možete pronaći neku utjehu u tome’, napisala je.

Inače, Emma i Bruce su se preko zajedničkih prijatelja upoznali 2007. godine, a glumac se u 23. godine mlađu kolegicu navodno zaljubio na prvi pogled.

Instagram (@emmahemingwillis) 

Vjenčali su se dvije godine kasnije, a na svadbi je bila i njegova bivša supruga Demi Moore sa svojim tadašnjim suprugom Ashtonom Kutcherom.

Prvo zajedničko dijete, kći Mabel stigla im je 2012., a nakon toga su 2014. dobili i Evelyn. Na desetu godišnjicu braka obnovili su zavjete.

Više fotografija Brucea i Emme pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Instagram Bruce Willis i Emma Heming u braku su 14 godina