Legendarni akcijski glumac Bruce Willis dugo je slovio kao omiljeni holivudski snagator, ali od njegove je snage ostalo malo.

Zbog bolesti se morao povući iz glume što je razočaralo njegove fanove, a još više ih rastužuje činjenica da glumac na novijim fotografijama izgleda kao sjena samoga sebe.

Bruce Willis s kćeri Scout Willis
Instagram 

Osobito su ih dirnule fotografije koje su objavile njegove kćeri, Scout i Tallulah, iz druženja s ocem, a na njima je vidljivo da nekad snažni Bruce djeluje krhko i izmoždeno, a i starije od svojih 67 godina.

Na društvenim mrežama obiju djevojaka osvanuli su brojni komentari podrške za glumca.

Heroj mog djetinjstva. Veliki Bruce’, ‘Prenesi tati našu ljubav’, ‘Slatka fotografija, provedi s roditeljima što više vremena možeš’, ‘Divne fotografije s ocem. Od srca šaljem molitve za Brucea’, bili su samo neki od komentara.

Bruce Willis s kćeri Scout Willis
Instagram 

Bruce je ovih dana snimljen u šetnji po ulicama Los Angelesa, a i one prikazuju tužnu realnost nekad jednog od najzgodnijih holivudskih glumca. Bruce je nosio kariranu košulju, smeđe hlače i tenisice, a lice je sakrio šiltericom. Međutim, nije uspio izbjeći oštrooke paparazze koji su ga fotografirali. Bruce djeluje prilično umorno, a godine mu se jasno ocrtavaju na licu.

Bruce Willis u šetnji
Profimedia 

Podsjećamo, obitelj Brucea Willisa prošle godine je obznanila da se glumac povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

undefined
Profimedia 

'S puno obzira Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila', napisala je njegova obitelj u zajedničkoj izjavi. 'Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci.'

Bruce Wills s obitelji
Instagram 

Iako Bruce uz neprestanu potporu svoje supruge Emme Heming-Willis uživa i u predanoj brzi svoje bivše supruge Demi Moore, koja je s njegovom novom obitelji i njihove tri kćeri provela i zimske praznike, navodno nije baš u dobrom stanju i povremeno se gubi.

Bruce ne može puno govoriti, a čini se i da ne shvaća puno od toga što mu drugi govore. Tako da je Emma tu da mu pomogne komunicirati. Postoje dani kad se u njemu može pronaći tračak starog Brucea, ali to se događa rijetko i nakratko. Osjećaju da im on izmiče i to im slama srce. Djevojke ne mogu zamisliti Božić bez Brucea’, ispričao je još ranije izvor blizak obitelji za Radar Online.

‘Starijim kćerima nedostaje stari Bruce koji ih je zafrkavao oko mladića i davao im savjete koje nisu tražile. Sve što mogu napraviti je govoriti mu da ga vole i moliti se za božićno čudo’, dodao je.

Više obiteljskih fotografija Brucea Willisa pogledajte u galeriji:

Instagram Obiteljske fotografije Brucea Willisa