'VRIJEME ZA MONDA': Suprug Blanke Vlašić požurio k sinčiću pa pokazao kako provode zimu u Splitu

Suprug Blanke Vlašić pokazao je kako sa sinom provode zimu u Splitu.

Instagram

Jedna od naših najuspješnijih sportašica, Blanka Vlašićuživa u bračnom i obiteljskom životu sa svojim suprugom, belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom.

Budući da su vezu dobro skrivali, a on ju je čak i direktno poricao, nema tko se nije iznenadio kad je Blanka u svibnju prošle godine iznenada objavila da se udala i da sa svojim novopečenim suprugom čeka bebu.

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je tad uz fotografije s vjenčanja.

Maleni Mondo rodio se točno na mamin 39. rođendan u splitskom KBC-u, a tata Ruben brzo je objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj drže bebu u naručju, a on ga ljubi u glavu.

Instagram 

'Mondo. 8.11.2022. Rođen na mamin rođendan, najdivniji dar ikad', napisao je uz fotografiju.

Iako zbog poslovnih obaveza često mora biti odsutan, Ruben ne skriva da jedva čeka svaki slobodan trenutak provesti sa sinčićem pa je tako nešto ranije danas objavio snimku iz aviona i poručio: ‘Vrijeme je za Monda’.

Instagram 

Da je sretno stigao supruzi i sinčiću pokazao je sljedećom objavom na kojoj vidimo kako sjede na terasi restorana uz more i malenog Monda Ruben ljulja u kolicima.

Instagram 

‘Zima u Splitu’, napisao je uz snimku na kojoj se vidi da je vrijeme vjetrovito, no i sunčano.