'KONAČNO OSTVARENA ŽELJA': Sanja Doležal otkrila što ju je tako razveselilo, mnogi primijetili jedno

Sanja Doležal ispunila si je dugogodišnju želju.

Instagram

'Vječna djevojčica' Sanja Doležal otkrila je koju si je životnu želju ispunila.

'Sinoć, prva večer Sanremo festivala, konačno ostvarena želja da vidim i čujem uživo najstariji festival na svijetu. Fascinantno', napisala je Sanja.

'Prelijepa dama', 'Žena s najljepšim osmijehom i to se s godinama nije promijenilo', 'Prelijepa dama u punom smislu te riječi', 'Lijepa i zgodna žena', neki su od komentara.

Krajem godine Sanja je u intervjuu za magazin Story progovorila o 2022. godini, životu na Mrežnici i djeci. Njezina kći Lea studira jazz u Londonu, a sin Luka je završio Prirodoslovno-matematički fakultet. Nije skrivala koliko je ponosna na njih, a dotaknula i njihovog odrastanja i odlaska 'u bijeli svijet'.

'To je dio čari roditeljstva. Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla nam je Sanja.

Robert Gašpert 

O 2022. godini imala je riječi hvale.

'Privatno je bila dobra godina. Nakon dvije i pol godine s manje druženja i putovanja bila sam na predivnom krstarenju Jadranom s divnim i inspirativnim ljudima, uživala u pustoj uvali na Dugom otoku, bez telefona, televizora i ljudi. Kao i svake godine, i ove sam posjetila kćer u Londonu, pogledala nekoliko mjuzikla i koncert Abba Voyage. Svaki se put trudimo obići i nova mjesta jer London je zaista inspirativan. Sretna sam što su mi roditelji živi, blizu smo... Djeca su odrasla, zdrava i samostalna. Uvijek sam tu za njih, ali oni sami moraju naći svoje mjesto pod suncem. Sama sam, ali nisam usamljena. Imam nekoliko dobrih prijatelja i prijateljica i osim zdravlja, ništa mi zapravo ne treba', dodala je.

Njezin drugi dom je na Mrežnici. 'Na Mrežnici sam veći dio godine. Odem i zimi, pogotovo ako padne snijeg. Tada je priroda čarobna. Za Zagreb me najviše vežu roditelji. Sva sreća da Mrežnica nije daleko pa mogu kombinirati oboje', zaključila je.

Lijepa i zgodna zena