OČEKUJE PRVO DIJETE S MISTERIOZNOM DJEVOJKOM: Glumac mrzi kad pričaju o njemu zbog ovoga i krije sve

Jonah Hill očekuje prvo dijete sa svojom djevojkom Olivijom Millar.

Profimedia

Komičar i glumac Jonah Hill (39) očekuje prvo dijete sa svojom djevojkom Olivijom Millar.

Sretnu vijest su otkrile fotografije Olivije koja je bila u kupovini u Santa Monici, nedaleko od Jonahovog doma. Prošetala je u hlačama na tregere i vesti te pokazala poveći trudnički trbuh, kako piše Daily Mail.

Profimedia 

Fotografije možete pogledati ovdje.

Nedavno se počelo šuškati i da se par zaručio. Naime, Millar se pojavila u javnosti s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci.

Jonah i Olivia šute o svojoj vezi, a zanimljivo je da se o njoj skoro ništa ne zna. Poznata je tek informacija da vodi sa sestrom online trgovinu vintage odjeće.

Profimedia 

Inače, par je prvi put viđen zajedno prošlog kolovoza kako se strastveno ljubi na plaži u Malibuu. Hill je uvijek pokušavao svoje veze držati 'ispod radara', a 2020. je prekinuo zaruke s frizerkom i producenticom Giannom Santos. Povezivalo ga se i s pjevačicom Ritom Orom.

Glumac i komičar, čija se imovina procjenjuje na 30 milijuna dolara, u stvarnom životu slovi kao nepristupačan i ne voli otkrivati detalje o svojoj privatnosti. Posljednjih godina je smršavio zbog uloga 20-ak kilograma, a mnoštvo komentara o njegovom izgledu mu je zasmetalo.

Profimedia 

'Znam da mislite dobro, ali lijepo vas molim da ne komentirate moje tijelo. Bilo loše ili dobro, želim vam pristojno reći da to ne pomaže i ne osjećam se dobro', napisao je na Instagramu u listopadu 2021.