'BEBICA JE JAKO ŽIVA. VJEKOSLAVA JE ANGAŽIRANA DA...': Tonči Huljić otkrio kćerinu odluku koja ga jako veseli

Glazbenik Tonči Huljić progovorio je o kćeri Hani i unuci Albi.

Jadran Babić

Pop misa Tončija Huljića i Hane Huljić, Misa Mediterana, otvorit će prvo izdanje Melodija Jadrana.

Upravo je tim povodom glazbenik progovorio za Dalmatinski portal gdje se osvrnuo na posao, odnosima u obitelji, ali i unučicu Albu.

'Od premijere je prošlo dvije godine i moja velika želja je bila baš da je ponovno izvedemo u Splitu. Evo je sada ovdje, stalno sam slušao pitanja kad ćeš opet biti u Splitu. To je nešto čime se između ostalog bavim i želim se time predstaviti Splićanima', rekao je Tonči.

John Pavlish 

Ipak, posebno je istaknuo koliko ga veseli povratak kćeri Hane na pozornicu.

'Hana je prošle godine bila odsutna, bila je na porodiljnom i nije pjevala pa smo imali zamjenu. Sad se ona vraća u sedlo što mi je drago jer je uz mene i ona kreator svega', izjavio je.

Naravno, jedna od tema razgovora bila je i njegova unučica Alba, kći njegove Hane i Petra Graše. 'Pisao bih i više, limitirani smo tekstovima, a i time da nam je u obitelji sada nova članica. Vjekoslava je angažirana time da Hana barem malo odspava, da pazi je jer je bebica jako živa', rekao je pa otkrio i kakav je djed.

Ivo Cagalj/PIXSELL 

'Antitalenat sam za obične ljudske stvari, recimo za narezati kruh, ispeći jaje, ja to ne znam, ali znam dati ljubav', zaključio je.

Inače, Petar i Hana krstili su svoju nasljednicu u veljači ove godine, isti dan kada su proslavili i svoju prvu godišnjicu braka.