'OBITELJ KOJA PLAČE PA KAD KRENE JEDAN...': Ana Gruica podijelila najemotivnije trenutke s obiteljske proslave

Ana Gruica podijelila je fotografije i snimke s obiteljske proslave.

Instagram

Poznata splitska glumica Ana Gruica na društvenim mrežama povremeno dijeli fotografije iz privatnog života i pokazuje svoje najbliže, a ovaj put je odlučila podijeliti niz fotografija s obiteljske proslave.

Naime, njen nećak Matej, sin njene sestre, se krizmao, a Ana je dio atmosfere s vrlo emotivne obiteljske proslave podijelila i na društvenim mrežama.

Instagram 

‘Ponosni. Matej krizmanik. Tetkino zlato ušlo u svijet odraslih’, napisala je uz fotografije.

Osim s nećakom Ana je pozirala sa suprugom Bojanom Uglešićem, ali sa svoje dvije sestre, starijom Josipom i mlađom Petrom.

Instagram 

Iako obiteljske fotografije ne dijeli često, Ana ne skriva koliko joj obitelj znači. U ranijoj je objavi sa sestrama glumica podijelila emotivnu posvetu roditeljima Silvani i Špiri.

Instagram 

Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri’, napisala je tom prilikom.

S proslave je objavila i nekoliko snimki svoje obitelji na kojima su oni zaplakali jer su ih ponijele emocije.

Instagram 

‘Ona obitelj što plače. Pa kad krene jedan’, napisala je uz snimku sestre Josipe.

Instagram 

‘Plače drugi…’, napisala je uz snimku ganutog oca.

Instagram 

‘Pa plače treći i tako u krug’, dodala je uz snimku na kojoj se i ona uplakana pridružila ocu.