STORYJEVE EKSKLUZIVE: Iva Majoli prvima nam je rekla da odlazi iz Hrvatske zbog ljubavi

Proslavljena tenisačica u srpnju prošle godine je progovorila o novom partneru, poslovnom uspjehu, preseljenju i kćeri...

Robert Gašpert

Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Story je u srpnju donio ekskluzivni intervju s najpoznatijom hrvatskom tenisačicom svih vremena - Ivom Majoli!

Robert Gašpert 

Proslavljena tenisačica tada je progovorila o novom partneru, poslovnom uspjehu, preseljenju i kćeri... Majoli je započela pripreme za uspon na Himalaju, otkrila nam kakav je doista glumac Tom Cruise s kojim se družila na Wimbledonu, ali i ono – najbitnije – da se zaljubila krajem prošle godine.

Iva nam je tada otkrila da je u ljubavnoj vezi s Talijanom čije ime tada još nije željela otkriti, a u tom su trenutku zajedno bili šest mjeseci. Iskreno je odgovorila na pitanje po čemu je posebniji od drugih muškaraca.

Robert Gašpert 

'Moj životni partner je Talijan. Ne volim puno pričati o svom privatnom svijetu. U mladosti naučiš što manje govoriti o tome pa tako živim već godinama. Sretna sam, pokraj sebe imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu', rekla nam je.

Tako smo ekskluzivno objavili vijest o novoj ljubavi Ive Majoli, koja je u listopadu okrunjena brakom. Do tada se doznalo da bivša tenisačica ljubi talijanskomg poduzetnika Roberta Calegarija, kojem je sudbonosno da izgovorila u prekrasnom Milanu.

Kćer Miju dobila je s bivšim suprugom Stipom Matićem, a evo što je lijepa 16-godišnjakinja nasljedila od mame: 'Tvrdoglavost. Kad nešto zacrta, u tome će biti ustrajna do kraja. Prava Škorpionka! Takva sam i ja. Kad nešto odlučim, počevši od uspjeha u sportu - moralo se ostvariti.'

Robert Gašpert 

'Za početak, ponosna sam na nju jer smatram da danas mladim generacijama nije lako. Mia je odlična u školi, voli sport, tenisom se intenzivnije bavila dok je bila mlađa, sada je to samo rekreativno. Bilo bi mi drago da ostane u sportu. Što se kaže, u zdravom tijelu - zdrav duh. Pogotovo kod mladih generacije koje više zanimaju tehnologija, mobiteli i društvene mreže. I to se mora djelomično pratiti, ali važno je djeci usaditi disciplinu, red i odgovornost. Mislim da je sport ˝pravi izbor za to', započela je Iva.

'Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar ­odnos', kratko je komentirala Iva bivšeg supruga.

Instagram Iva Majoli