Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Voditeljica i sportska urednica Mila Horvat samo je za Story krajem svibnja prošle godine progovorila o novom poslovnom angažmanu u Velikoj Britaniji, ali i ispričala nepoznate detalje o borbi sa zloćudnom bolešću koju su zasjenile političke spletke.

Mila Horvat preselila je u London
Robert Gašpert 

Stres zbog svega je uzeo danak i u njenom slučaju te ozbiljno uzdrmao njeno zdravlje u obliku tumora jednjaka i raka vrata maternice.

'Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti', započela je pa nastavila:

'Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka.'

Mila Horvat ima dečka
Robert Gašpert 

Iako je mediji prate od početka televizijske karijere na HRT-u, gdje je uspjela 'ukrotiti' svoje kolege iz sportske redakcije i radom steći poštovanje – ne samo kao novinarka, urednica i voditeljica, nego i poznavateljica nogometa – uvijek je ostavljala pomalo tajanstven dojam. Omiljeno lice malih ekrana samo je za Story otkrila je dosad nepoznate detalje o svom ljubavnom putu..

'Mogu jedino reći da nisam sama, dugo sam već sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Potpuno slučajan susret koji je potrajao sve do danas. Odgovara mi jer uz njega mogu biti svoja, gajimo jednake vrijednosti, imamo isti način života i poglede na život. Kad smo se upoznali, nije znao tko sam, što je bilo presudno. Kod nas ljudi imaju predrasude, sude te po onom što su o tebi pročitali, a u mom je slučaju 90 posto napisanog bilo neistinito', rekla je.

Mila Horvat u vezi je s misterioznim Španjolcem
Robert Gašpert 

'Živimo u vremenu kad je teško išta planirati, sve se promijeni preko noći. Vidjeli smo što nam je učinila korona pa sad novi ratovi, nesigurna vremena. Nije uzalud ona stara - mi planiramo, a Bog se smije. Ne valja ničemu robovati pa ni planovima. Sve najbolje u životu događa se spontano. Život je putovanje, ima uspona i padova. Najvažnije je pronaći sebe i živjeti u skladu s onim što jesi', zaključila je.

Robert Gašpert Eksluzivni intervju s voditeljicom