ŠOKIRANI PROLAZNICI GA GLEDALI U ČUDU: Slavni glumac se ničim izazvan penjao po zgradi u centru grada

Iznenađeni prolaznici sve su zabilježili na kamerama, a poseban šok uslijedio je kada su shvatili da je riječ o slavnom glumcu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac i frontman benda ‘30 Seconds to Mars‘, Jared Leto, privukao je pozornost svih slučajnih prolaznika u Parizu kada se ničim izazvan počeo penjati po vanjskom zidu jedne zgrade bez ikakve zašitne opreme. Iznenađeni prolaznici sve su zabilježili na kamerama, a poseban šok uslijedio je kada su shvatili da je riječ o slavnom glumcu.

Inače Leto nije neiskusan u ovakvim aktivnostima jer se već godinama penje. Prije tri godine je umalo poginuo u Nevadi, ali ga to nije odvratilo od svog hobija.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Ne želim zvučati dramatično, ali ovo je dan kada sam umalo umro. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći', napisao je Jared na društvenim mrežama tada.

Podsjetimo, Jared Joseph Leto rođen je u Bossier Cityju u američkoj saveznoj državi Louisiani.U djetinjstvu se s majkom Constance i starijim bratom Shannonom često selilo pa je tako obitelj bez oca Anthonyja Bryanta živjela u Coloradu, Louisiani, Virginiji, Wyomingu i Haitiju. Jared ima i dva polubrata koje je otac, koji je počinio samoubojstvo, dobio u drugom braku.

Profimedia 

Privatni život Jareda Letoa obavijen je velom tajne, no popis djevojaka koje je uspio zavesti uistinu je pozamašan. Jedna od slavnih žena koje je zaveo je i kolegica Cameron Diaz s kojom je proveo četiri godine, od 1999. do 2003., a to je bila jedina njegova veza za koju se pričalo da je par navodno i zaručen. Prema medijskim navodima, čarima karizmatičnog Jareda nisu odoljele ni glumice Ashley Olsen i Lindsay Lohan, no radilo se o kratkim i neobaveznim avanturama, baš kao što je bila i ona s bogatašicom Paris Hilton.

Navodno je više od poslovne suradnje imao sa stilisticom Chloe Bartoli s kojom se zabavljao i nakon što je osvojio Oscara 2014. godine. I pjevačica Miley Cyrus bila je Jaredova prolazna avantura u vrijeme kada je prekinula s tadašnjim suprugom Liamom Hemsworthom, a družili su se uglavnom u njegovu domu.