DUGO GA NISMO VIDJELI: Robert Kovač pojavio se na špici sa sinom čiju je visinu bilo nemoguće ne primijetiti

Otac i sin zajedno su se prošetali samim središtem Zagreba.

Robert Gašpert

Na subotnjoj špici ovog je vikenda budno oko našeg fotografa uočilo jedan zanimljivi dvojac. Riječ je o ocu i sinu, Robertu i Marku Kovaču koji su se zajedno prošetali samim središtem Zagreba.

Teško je bilo ne primijetiti visinu 16-godišnjeg Marka koju je očito naslijedio od mame Anice, što nam je potvrdila upravo Anica kada smo je vidjeli sa sinom na istom mjestu prošle godine.

Robert Gašpert 

'Posljednje dvije godine narastao je čak 40-ak centimetara. Sad je visok 208', uz smijeh nam je tada rekla ponosna mama i otkrila da se njezin mezimac bavi košarkom.

Podsjetimo, Robert i Anica Kovač zajedno su već 23 godine, a u braku su dobili troje djece. U lipnju 2003. dobili su prvo dijete, kćer Leticiju, nakon čega su se preselili u Italiju gdje je Robert igrao za Juventus. Sin Marko stigao im je 2007., a godinu dana kasnije i kći Viktorija.

Robert Gašpert 

Upoznali su se još u tinejdžerskim danima, kad je Robert već igrao nogomet, a Anica radila na manekenskoj karijeri. Veza im je potrajala samo pet mjeseci jer su, kako je ona kasnije isticala, oboje bili premladi. U međuvremenu oboje su se posvetili karijerama u kojima su postizali zavidne uspjehe, ali su imali i druge partnere. Anica je bila u vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarom Franje Tuđmana, a Robert se čak oženio za drugu.

Pet godina nakon prekida, 1998., tri godine nakon što je Anica ponijela krunu Miss Hrvatske, vidio ju je na televiziji i, uz pomoć Zorana i Zdravka Mamića, ponovo stupio u kontakt s njom. Od tada se više nisu razdvajali.

Story arhiva 

Robert se razveo i 2000. godine potpisao ugovor za Bayern iz Münchena, a Anica se iste godine uselila k njemu. Zaprosio ju je na Božić u jednom restoranu u Njemačkoj, a vjenčali su se godinu dana kasnije u crkvi Svetog Križa u Zagrebu. Svadbeno slavlje održalo se u hotelu Westin, a kumovi su im bili Zdravko Mamić i Aničina rođakinja Milovena Čičak. Na svadbi su imali 350 uzvanika, a zatim su se vratili u München.