Subotnja špica omiljeno je odredište mnogih Zagrepčanki, a među njima se često nađu i poznata lica. Iako je ove subote mnogima zabavu pokvarila kiša, Anicu Kovač loše vrijeme nije dovelo u loše raspoloženje.

Bivša misica, koja ne izgleda ni dana starije od svojih manekenskih dana, centrom Zagreba prošetala je odlične volje i veselo se smješkajući je mahnula fotografima.

Anica Kovač u kožnim hlačama na špici
Neva Žganec/Pixsell 

Anica je za ovu priliku izabrala kožne hlače koje je iskombinirala s kraćom žutom majicom i maslinastozelenom jaknom te je tako istaknula svoj vitak struk i ravan trbuh. Nosila je i crvene sunčane naočale, a na nogama je imala jednostavne tenisice.

Ona je čest gost zagrebačke špice, a više puta je tamo snimljena i u društvu svoje djece, kćeri Leticije i sina Marka.

Anica Kovač s djecom na zagrebačkoj špici za Badnjak
Robert Gašpert 

19-godišnja Leticija je ljepotu naslijedila od svoje majke, a čini se da već u ovako mladim godinama pokazuje poduzetnički duh jer je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru došla na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice.

Leticija Kovač na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert 

'Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed', rekla je Leticija jednom prilikom za Story.

Anica Kovač i Leticija Kovač
Mario Poje 

15-godišnji Marko je pak sportaš kao i njegov otac, no on se odlučio za karijeru u košarci.

Marko Kovač, sin Anice Kovač i Roberta Kovača, igra košarku
Robert Gašpert 

'Posljednje dvije godine narastao je čak 40-ak centimetara. Sad je visok 208', uz smijeh je Storyju ranije otkrila ponosna mama i dodala da je njezin mezimac igrao košarku u jednom klubu u Monaku gdje je obitelj živjela.