'NISAM DOBRO, ALI TRUDIM SE ZBOG BRUCEA': Supruga teško bolesnog glumca otkrila kako se nosi s njegovim stanjem

Willis je odustao od glume nakon teških dijagnoza koje je dobio, a veliku podršku u svemu mu daje i njegova obitelj te bivša i sadašnja supruga.

Profimedia

'Ne želim da se pogrešno protumači da sam dobro jer nisam. Nisam dobro', rekla je supruga holivudskog glumca Brucea Willisa (68), Emma Heming Willis (45). Na društvenim mrežama objavila je video u kojem je ispričala nove detalje o zdravstevnom stanju svog supruga. 

'Znam da izgleda kao da sam vani i živim svoj najbolji život, ali moram se svaki dan svjesno truditi živjeti najbolji život koji mogu. Činim to za sebe, radim to za naše dvoje djece i to radim za Brucea, koji ne bi želio da živim drukčije', istaknula je.

Instagram 

Pojasnila je kako često klone duhom i zato smatra da mora brinuti o sebi jer ako to ne čini, onda neće moći brinuti ni o onima koje voli i kojima je potrebna. 

Profimedia 

Willis je u proljeće prošle godine otkrio javnosti da boluje od afazije (op.a. gubitak govora, govornog izražavanja i razumijevanja), a nedugo nakon toga odustao je od glume i vrijeme provodi s obitelji. Početkom ove godine doznali su da boluje i od demencije.

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Stanje mu zna pogoršati pa su zato uz njega, osim sadašnje supruge i djece, i njegova bivša supruga, glumica Demi Moore. 

Demi i Bruce bili su u braku od 1987. do 2000., a dobili su tri kćeri; Rumer (34), Scout (32) i Tallulu (29). Glumac je 2009. oženio Emmu, s kojom je trenutačno u braku, a dobili su dvije kćeri, Mabel (6) i Evelyn (4).

Profimedia