Privatni život Demi Moore privlačio je puno pozornosti, osobito nakonbraka s 15 godina mlađim kolegomAshtonom Kutcherom s kojim je bila od 2005. do 2013. godine.

O detaljima njihove veze Demi je pisala u memoarima te je, među ostalim, otkrila da je pristala na seks utroje kako bi ugodila suprugu. Tu informaciju pročitala je Borna Kotromanić pa se prisjetila susreta s parom.

Borna Kotromanić
Robert Gašpert 

 'Kada sam s njima sjedila za stolom na proslavi Pesaha sa Khabala centrom u Miamiju 2007. godine, nisam jasno shvaćala Ashtonove signale, zbunjivalo me s obzirom da je Demi sjedila pored njega, čak sam kasnije to prepričavala svojim sinovima pa smo se na to znali našaliti, tek mi se sad razdanilo. Želim zauvijek ostati zbunjena tim svijetom toliko drukčijim od mog', napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama.

Iznijela gnjusne detalje o bivšem suprugu

Inače, Moore je priznala i da ju je Ashton zamolio da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti.

'Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze', rekla je glumica. Demi u svojoj knjizi također navela je da je Ashton bio manipulator i 'čovjek koji je psihički zlostavljao ženu'.

Demi Moore s bivšim suprugom Ashtonom Kutcherom
Profimedia 

Demi je otkrila i da je glumac namjerno javno podijelio njezine intimne fotografije samo kako bi je osramotio u javnosti. Takav je slučaj i s poznatom fotografijom u donjem rublju, a za koju je Kutcher tvrdio da je šala. Glumica je istaknula da je to bio njegov način da se nosi s njom kada bi se napila

Predozirala se nakon prekida

No kad se saznalo za još jedan Ashtonov preljub, on je odselio iz njihove kuće u studenom 2011. Demi je tada još više rješavala svoje probleme alkoholom i lijekovima.

'Počela sam zloupotrebljavati lijekove za migrenu, ništa pretjerano, ali pokušavala sam smrviti nešto u sebi, otkrila je. Tada se predozirala i morala je nešto promijeniti, a cijela situacija joj je odnijela i potporu bivšeg supruga Brucea Willisa, koji je ranije uvijek bio uz nju.

Bruce Willis i Demi Moore s kćerkom
Instagram 

Demi i Bruce su i nakon razvoda ostali iznimno bliski, a nedavno je podijelila lijepe riječi o slavnom glumcu povodom Dana očeva.