'ZAVRŠIO SAM NA HITNOJ...': Ivo Amulić progovorio o zdravstvenim problemima, ali i kćeri koju je dobio prije tri godine

Kako je rekao, nastup na Križankama, kojom je započeo ljetnu turneju s klapom Rišpet, pamtit će zbog zdravstvene situacije.

Story

Ivo Amulić s klapom Rišpet iza sebe ima uspješnu ljetnu turneju tijekom koje je imao i malih zdravstvenih problema. Kako je rekao, nastup na Križankama, kojom je započeo turneju, pamtit će zbog zdravstvene situacije.

'Imao sam nekih malih zdravstvenih problema, to je sad iza mene. U svakom slučaju, to jutro, prije nastupa, završio sam na hitnoj pomoći u Ljubljani, malo su me nafilovali s infuzijama itd. Međutim, koncert je na kraju ispao super, ništa se ne propušta kod nas', rekao je za In Magazin.

Klapa Rišpet 21. listopada nastupa u Ciboni.

Story 

'Vratit ćete se doma ispunjena srca, veseli i sretni. To je red balada, red brzih pjesama, isplesat ćete se, izguštat ćete se, ispjevat ćete se i bit ćete zadovoljni i bit će vam jako, jako lipo. Zaista, Rišpetovi koncerti su veliki tulumi i to bude nešto fenomenalno', rekao je Pero Kozomara.

'Amulić je u top formi, ovako nije bio u životu. I ova omladina oko njega, ovi moji momci iz Rišpeta koji su puno mlađi, daju mu tu energiju, daju mu tu snagu da on krene dalje i on se s njima totalno pomladio i zapravo je dobio na tom jednom ludilu, kako bi mi rekli u Splitu', dodao je.

Story 

Amulić je 2020. godine dobio kćer Dinu, za koju je kazao da ga je pomladila.

'Došla je Dina koja je sve okrenula naopako i mene koji se počeo služiti doma i rukama i nogama, pošto sam morao i puzati i sve ostalo, tako da unijela je puno sreće u moj život pa je i taj moj kućni život postao puno interesantniji'. ispričao je.